23948sdkhjf

5 tips til det lille dækcenter

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nimalift

Sådan driller du de store spillere. Tag nogle få, nemme og rigtige skridt til at skabe din egen plads. Lær at slå fra dig med 5 gode tips – og kom rigtig godt fra land.

 1. Sådan finder kunderne dig
  Gør dig selv en tjeneste og skriv dig op som servicepartner på forskellige onlineportaler. Det kunne blandt andet være daekonline.dk. Her har du mulighed for selv at sætte priser, åbningstider og meget mere.

  På den måde kan potentielle kunder nemmere finde dig.

 2. Skab løbende indtægter
  Tilbyd dækopbevaring. Så har du faste indtægter året rundt – selv uden for de travle perioder med skift sommer- og vinterdæk. Sådan sikrer du også, at kunderne kommer tilbage ved næste sæsonskift – for deres dæk ligger jo hos dig.

 3. Dækmaskiner der kan klare det hele
  Investér rigtigt fra starten. Vælg en dækmaskine med hjælpearm, som kan tage alle typer hjul. Det er en unødig udgift at skulle skifte den ud efter kort tid, når der er kommet godt gang i forretningen.

  Skal du på indkøb efter både dæk- og afbalancering kan der i mange tilfælde være penge sparet ved at kigge på pakkeløsninger. Hos Nimalift finder du blandt andet Deluxe dækmonteringssættet Pro med dækmaskinen 188 og afbalanceringsmaskinen 733. Så er du godt kørende.

  NimaDæk 188 er en rigtig god dækmaskine med hjælpearm. Den gør det let som en leg af montere både lavprofil og run-and-flat dæk. Med i købet får du også vipbart tårn og booster, som bruges hvis dækket er ”faldet sammen”. Her får du en dækmaskine, der kan tage fælge helt op til 24” med de udvendige fælggrabber.

  Afbalanceringsmaskinen Nimadæk 733 er topmodellen hos Nimalift. Med en elektromagnetisk motor klarer den jobbet hurtigt og nemt. Derudover har maskinen bremsefunktion, som holder hjulet på plads. Den har også laserpoint, som viser, hvor afbalanceringsklodsen skal sidde.

 4. Ingen sorte fingre på papirerne
  Undgå sorte fingre i bogholderiet. Få det gjort elektronisk og nemt for dig selv.

  Der findes flere systemer, hvorfra du kan sende fakturaer. Start eksempelvis med en gratis version Dinero og få styr på faktureringen med det samme. Her får du både et professionelt udtryk på dine fakturaer og et godt overblik til dig selv.

  Når du har sat arbejdet i system, kan du lettere bygge på i fremtiden, når forretningen vokser.

 5. Lyt til de andre (Det er OK at spørge om hjælp)
  Hvorfor ikke gøre brug af andres viden og erfaringer?

  Tag en snak med din leverandør af maskiner, reservedele og dæk. Det er helt i orden at lade sig vejlede og få gode råd fra andre i branchen. Med den rette rådgivning får du altid den helt rigtige løsning til dig og dine kunder.

  Hos Nimalift sidder de allerede klar til at hjælpe dig godt i gang. Giv dem et ring på 69 15 91 00 eller skriv til dem på info@nimalift.dk.

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nimalift

Kløvermarken 117
7190 Billund
Danmark
Nimalift

Send til en kollega

0.129