23948sdkhjf

Michael Stig Mogensen ny salgskonsulent hos AD Danmark

| Medlemsnyhed | Indrykket af AD Danmark A/S

Som enedistributør i Danmark af Valvoline olie og Tectyl produkter tilfører AD Danmark flere kompetencer til Valvoline kunder.

Det er med stor glæde, at vi pr. 1. april 2019 kan præsentere Michael Stig Mogensen som ny salgskonsulent hos AD Danmark, med Midt -/ Nordjylland som primære områder.

AD Danmark er enedistributør af Valvoline og Tectyl produkter i Danmark, og har således ønsket at knytte Michael tæt til alle eksisterende og nye Valvoline kunder. Hermed sikres kontinuitet og absolut bedste vejledning og service, når det gælder køb af Valvoline produkter hos AD Danmark.

Michael har mere end 20 års erfaring inden for smøreolie og reservedele til autobranchen, og dermed tilfører vi AD Danmark endnu en stærk kompetence. Michael Stig Mogensen kommer fra en tilsvarende stilling hos Eurodeal (CAC), hvor han de sidste 12 år har oparbejdet en meget stor viden om Valvoline produkter.

I AD Danmark glæder vi os meget til det fremtidige samarbejde med Michael Stig Mogensen. Vi glæder os over, at Valvoline kunder i AD Danmark vil blive mødt af et kendt ansigt, og at alle kunder og kollegaer kan få glæde af Michaels store knowhow og erfaring.

Michael Stig Mogensen kan kontaktes på telefon 29 74 43 98 eller på mm@addanmark.dk

For yderligere information kan Michael Ullerup (AD Danmark A/S) kontaktes på telefon 30 50 30 50 eller på mu@addanmark.dk

Information om AD Danmark er tilgængelig online, på www.addanmark.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
AD Danmark A/S

Stensgårdvej 1
5500 Middelfart
Danmark
AD Danmark A/S

Send til en kollega

0.094