23948sdkhjf

Dating på biltorvet.dk

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet A/S

Fra og med i dag kan en ny funktion på biltorvet.dk finde ikke alene din drømmebil, men også din drømmepartner.

Den stærke og smarte søgefunktion på biltorvet.dk har været let at omdefinere til datinguniverset, hvor det fra i dag af nu er muligt at søge på folks indkomst, højde, øjenfarve og andre personlige specs. Servicen er gratis for private, mens professionelle datingbureauer skal betale et mindre beløb pr. person de tilmelder. 

Store spillere skal bekæmpes
"Dating er jo en kæmpebranche domineret af store spillere, der sidder tungt på markedet. Fælles for disse er, at de koster penge for private. Ved at tilbyde alle funktioner gratis, kan vi trække en masse trafik ind på biltorvet.dk, og dermed også til vores kerneprodukt, bilannoncerne. Vi er sikre på, at det vil sælge flere biler," udtaler en begejstret Anders Pedersen, der er afdelingschef for det nye Biltorvet Dating.

De tekniske udfordringer i det nye tiltag har været begrænsede.

Lyserøde hjerter er vejen til kærlighed
"Allerede nu, skal man oprette en profil på biltorvet.dk, hvis man vil sælge biler eller oprette søgeagenter, så arbejdet med at udvide funktionen, var lige til højrebenet. Vi har valgt at slå oprettelsen af profilen sammen med funktionen, hvor man man opretter en bil. Det betyder ubegrænsede antal billeder og video  - uden beregning. Derudover har vi udvidet bilannoncerne med et lyserødt hjerte, så man tydeligt kan se på en bilannonce, om man kan date ham eller hende, som sælger en bil. Det er blot at klikke på hjertet, for at få kontakt. Så kan man afholde en date, samtidigt med, at man kigger på bil - som en isbryder. Det synes vi, er et genialt koncept," siger Anders Pedersen, der selv er godt gift og ikke står foran et bilskifte.

Se det geniale koncept her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet A/S

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet A/S

Send til en kollega

0.111