23948sdkhjf

TIP efteruddanner trailer mekanikere!

| Medlemsnyhed | Indrykket af TIP Trailer Services

God service er vigtigt for TIP - derfor er efteruddannelse højt på dagsordenen!

Trailerbranchen har forandret sig med store skridt de sidste år. Hvor en trailermekaniker "i gamle dage" var forsynet med en smedehammer og et svejseværk, så er det idag teknikere der både skal være mestrer i at bruge en PC, men også kunne fejlfinde og reparere på et meget højt niveau. Derfor er efteruddannelse højt på dagsordenen.

Trailer-reparatør
Kurset Trailer-reparatør er et 3 måneders langt individuelt tilrettelagt kursusforløb, der er sammentsat af relevante teoretiske og praktiske fagtekniske områder. Der er tale om 7 kursusdage , hvor der gåes i dybden med blandt andet akselteknik, bremseteknik, affjedringssytemer og elektronik. Det er Besko Akademi der står for uddannelsen.

4 mekanikere igennem kurset.
"Hos TIP Trailer Services vægter vi kompetencer meget højt, da det betyder høj service overfor vores kunder i form af hurtig fejlfinding og reparation, der igen betyder et minimum af nedetid på traileren", siger Henrik Lykke Pedersen, Service Director Nordic. "Derfor er vi også rigtig glade for at 4 af vores mekanikere fra henholdsvis Tilst, Hirtshals og Taulov nu har været igennem kurset", slutter Henrik Lykke Pedersen.

Medlemsnyhed

Indrykket af
TIP Trailer Services

Litauen Allé 7
2630 Taastrup
Danmark
TIP Trailer Services

Send til en kollega

0.109