23948sdkhjf
Del siden
Annonce

OZ vinder prestigefyldt afstemning.

OZ Racing vinder World Wheel Award 2019, kåret af læserne af det tyske webbaserede motormagasin VAU-MAX.

Baggrunden er en læserafstemning, hvor magasinet har spurgt sine læsere: ”Hvem producerer de smukkeste, de bedste og de frækkeste fælge?” Og man havde på forhånd besluttet, at det fra start skulle være en knock out konkurrence, hvor man løbende satte 2 fælgfabrikater op mod hinanden.

Iflg chefredaktøren ville den metode stille læserne fuldstændig frit for, om de ville vægte design, materialer, kvalitet, pris eller personlig sympati højest. Og på den måde afsløre, hvilke fabrikater der er populære og hvilke, der ikke er det.

Vinderen er nu kåret, og OZ Racing har med deres Superturismo LM i mat grafit finish gjort rent bord, og kan dermed med rette brøste sig af at være vinder af den første World Wheel Award.

”Da konkurrencen blev udskrevet har OZ vist vejen ved at informere om den på de sociale medier og dermed appelleret til stoltheden over fælgene blandt deres kunder” udtaler chefredaktøren, ”og det har vist sig, at der er en stor tilfredshed og glæde ved ejerskabet af OZ fælge. I hvert fald besejrede man undervejs konkurrenter som Brock, BBS, Borbet, Vossen og Rotiform.

I finalen kunne man således med 59% af stemmerne trække sig ud som vinder over den anden finalist Rotiform.

Med mere end 21.800 afgivne stemmer har konkurrencen demonstreret sin succes og vil derfor blive gentaget i 2020. 

Hos OZ vil vi bestræbe os på at gentage succes’en.

Rally Centeret - J.A Rally-Udstyrscentret ApS
Rally Centeret
Glasmagervej 11
4684 Holmegaard
Næstved Kommune
Danmark
CVR nummer: DK52860318

Kontaktperson

LK

Send til en kollega

0.078