23948sdkhjf

Kold tekniker med bløde værdier - Audi A6

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet A/S

Audi A6 er en hård, digital pakke med bløde værdier. Det er den perfekte langturskammerat: Komfortabel, rummelig, lækker og nøjsom. Få fejl spolerer dog noget af glæden.

En rigtig god bil til langture, som bringer dig frem til din destination mere frisk, end da du tog afsted. Audi A6 er på papiret den slags bil, men vi stikker den en utaknemlig opgave – 225 kilometer i et stræk efter en lang arbejdsdag, krydret med december-mørke og sludregn.

Vi ifører os en A6 Avant 40 TDI med S-tronic dobbeltkoblingsgear og peger snuden med de fire ringe mod Sverige. Testbilen er blandt andet udstyret med pakken Technology Selectiontil 46.000 kroner, som er med til at give kabinen en digital og luksuriøs ro, og udover et lavt støjniveau domineres kabinen af to skærme i midterkonsollen. Den øverste styrer navigation, som er standard i A6, men med udstyrspakken får man Navigation Plus og en 10,1 tommer skærm sammen med Audi virtual cockpit. Den nederste skærm styrer klima og dele af bilens funktioner.

Vorsprung durch design – Audi A7

Det er moderne og lækkert, og en fed detalje er, at knapperne på den trykfølsomme skærm vibrerer, som trykkede du en gammeldags kontakt ind. Men efter en 600 kilometers rundtur er betjeningen stadig ikke blevet intuitiv, og jeg skal fjerne blikket fra vejen bare for at justere varmen. Resten af kabinen er udført i udsøgt kvalitet, som man forventer af en Audi, og selvom sæderne for en gang skyld er i stof, er man godt placeret i dem til at ekspedere mil efter mil.

Vognbaneassistenten styrer
Testbilen er også udstyret med Assistentpakke Tour, som tilfører et helt batteri af funktioner til fartpiloten og vognbaneassistenten, blandt andet vejindsnævringsassistent, som gør bilen mere end almindeligt intelligent. A6’eren kan simpelthen ...

Læs, hvad A6'eren kan og bliv klogere på Audis nye bagklapsbetegnelser 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet A/S

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.108