23948sdkhjf

Bliv smart i en fart

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet A/S

Sælger I støvede, rustne veteranbiler? Eller topklargjorte, gennemtjekkede moderne biler, hvor køberne stoler på, at I giver den bedste rådgivning og har styr på alt? Tænk på det signal din hjemmeside signalerer! Køb en frisk hos Biltorvet.

Det første sted kunden møder din forretning, er som regel på nettet. Mange forhandlere rødmer, når man spørger, hvornår deres hjemmeside sidst har været i værkstedet for et servicetjek.

Sandheden er, at mange synes, at det med hjemmesider er tidskrævende – og tanken om at skulle skifte til en ny, kan være uoverskuelig. Men det behøver det slet ikke at være.
 
Biltorvet laver alt arbejdet
Med en hjemmeside-løsning fra Biltorvet A/S, sørger vi for alt benarbejdet og leverer en 100 procent færdig hjemmeside, der bliver tilpasset med din forretnings farver og logo.

Biltorvet sørger for, at du får en spritny og moderne hjemmeside, der er speciallavet til bilforhandlere, med et lækkert galleri med store billeder. Så kan du effektivt fange dine kunder på nettet, f.eks. gennem søgemaskiner som Google.

Over 100 forhandlere har skiftet
Biltorvet har allerede lavet hjemmesider til mere end 100 forhandlere, så vi har god erfaring med at bygge hjemmesider, der er skræddersyet til autobranchen.

Løsningen hedder CarLite
Den færdigpakkede hjemmeside-løsning kalder vi CarLite. Her sørger vi for at lægge dit indhold ind. Du kan selv nemt redigere og vedligeholde efterfølgende, hvis du har lyst. Du kan også lade Biltorvet gøre det. Med denne løsning får du stillet 1 times månedlig service til rådighed til ændring af indhold. Biltorvet stiller videoguides til rådighed i forhold til opsætning m.m., så du kan komme godt i gang.

Med CarLite kan du vælge foreløbigt tre forskellige skabeloner: 

Demo 1
Demo 2
Demo 3


Ønsker du en større hjemmeside med flere valgmuligheder, kan du i stedet vælge en skræddersyet løsning, hvor Biltorvet A/S laver en ny hjemmeside til dig helt fra bunden af. Her kan f.eks. selv bestemme design og indhold. Denne løsning hedder CarLean.

Overfør biler til din hjemmeside via AutoDesktop
Gennem salgsplatformen AutoDesktop, kan du hurtigt og nemt oprette dine salgsbiler og sætte dem til salg på din hjemmeside. Har du ikke AutoDesktop endnu, så ingen stress. Du kan få det fra 99 kr./md.
Koster mindre end en brugt Opel Kadett

Med en CarLite hjemmeside-løsning fra Biltorvet A/S behøver du ikke at tømme kalveskindet eller pantsætte fruens smykker. Prisen er kun 10.000 i oprettelse og derefter 449 kr./md.
 
Kontakt os nu og hør, hvordan vi kan hjælpe dig
Står du alligevel og skal skifte til en ny hjemmeside, eller lyder CarLite som en løsning for dig, så kontakt os nu på tlf. 29330591 eller kontakt@biltorvet.dk, så hjælper vi dig i gang.
 
Læs mere om hjemmesider til bilforhandlere her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet A/S

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet A/S

Send til en kollega

0.104