23948sdkhjf
Del siden
Annonce

600.000 samtykker i Samtykke.Net

Endnu en milepæl er rundet i den digitale underskriftsfunktion Samtykke.Net - 600.000 kunder har nu afgivet deres samtykke til, at bilforhandleren gerne må kontakte dem.

Da den ny persondatalov blev indført (også kaldet GDPR), blev der koblet nogle ret heftige bødestørrelser på, hvis man forbryder sig mod loven. Derfor er det en ret god idé, at få styr på sine samtykker i forhold til at kontakte sine kunder.

Med Samtykke.Net indhentes samtykket let via app, tablet, mobil eller PC. Samtykkerne overholder alle gældende krav til persondataloven og EU's forordning.

Det kan fx ske i forbindelse  med en prøvekørsel, hvor man alligevel skal have kunden til at skrive under på mobilen (hvis altså du er så smart at bruge en app til det - fx via AutoDesktop). 

Samtykke.Net har fuld integration med CRM- og salgsprogrammet AutoDesktop, hvor du tydeligt kan se hvilke samtykker, der er indsamlet på en kunde. 

Let at bruge
Med Samtykke.Net anvender alle i virksomheden det samme samtykke og indsamler det på samme måde. Da alt foregår elektronisk er der ingen risiko for fejlindtasninger.

Der er nu 600.000 som har sagt ja, tak til bilforhandlere i Samtykke.Net - og flere kommer til hver dag. 

Du kan også indsamle samtykker elektronsik direkte fra jeres bilhus hjemmeside - det sætter vi gerne op for jer. 

Vidste du, at det også er muligt at få konveretet hele dit bagkatalog af samtykker i Samtykke.Net?

Kontakt Biltorvet A/S for at høre mere.

Læs mere om Samtykker her. 

 

 

 

 

Auto IT
Skagensgade 1
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34576289

Send til en kollega

0.047