23948sdkhjf

Så du kampen?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet A/S

VM i håndbold giver bilforhandlerne på biltorvet.dk mere at lave. Du har måske allerede gættet hvorfor?

Verdensmesterskabet i håndbold er skudt igang, og det er særligt interessant for dig, som har biler til salg på biltorvet.dk. Du så det måske ved kampen mod Chile?

Vi er nemlig med under fødderne på det danske vinderhold i form af en stor reklame på gulvet. Derfor bliver biltorvet.dk eksponeret voldsomt for familien Danmark under hele verdensmesterskabet, og det giver masser af seere til bilforhandleres biler på Biltovet. 

Reklamen vil være fast indslag under alle danskernes kampe - der minimum er de fire indledende kampe i puljen.

Succes for holdet er succes for Biltorvet
Det tyder på, at Danmarks stærke hold kan køre hele vejen til den store finale og biltorvet.dk derfor får maksimal eksponering. Her lidt fakta om danskernes interesse i håndbold fra en Gallup i 2016:

2.6 mio. danskere interesserer sig for håndbold
57 pct. af den danske befolkning følger med i håndbold i medierne og/eller live
67 pct. af alle mænd og 54 pct. af alle kvinder interesserer sig for håndbold

Næste kamp er mod Tunesien 12. januar, og derefter er der to kampe mere i de indledende runder, før slutspillet. Der spilles kampe indtil finalen 27. januar og kampene fordeles mellem DR1, DR2 og TV2.  Se seerplanen her.

Vi har før haft stor succes med reklamer til håndboldkampe og kan se, at det øger trafikken voldsomt.

Det var under kvindernes EM, men nu gælder det herrenes VM. Under herrernes EM på hjemmebane i Danmark i januar 2014 havde alle Danmarks otte kampe 1.800.000 seere i gennemsnit. Semifinalen mod Kroatien og Finalen mod Frankrig blev EM-slutrundens mest sete kampe med henholdsvis 2.228.000 og 2.251.000 seere.  

Så hæng fast - og huske at få poleret dine salgsbiler, få taget flotte billeder af dine salgsbiler, skriv nogle lækre salgstekster og lav måske en video og vedhæft den på dine annoncer - det koster ikke ekstra på biltorvet.dk. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet A/S

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet A/S

Send til en kollega

0.117