23948sdkhjf

Ingen nedgang i salg trods skift af bilportal

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet A/S

Lille brugtvognsforhandler sælger det samme, trods skiftet til biltorvet.dk. Til gengæld sparer han 4000 kroner pr. måned på annoncering.

For Henning Larsen, der ejer HELAS biler, er det vigtigt, at de penge han bruger på annoncering, også giver noget salg. HELAS Biler omsætter cirka 150 biler årligt i det spiselige prisleje mellem 10.000 - 40.000 kroner.

De billige biler levner ikke meget plads til et stort markedsføringsbudget. Han har indtil for nyligt brugt dyre bilportaler til annoncering. For nyligt skiftede han til biltorvet.dk og skar dyre bilportaler fra.

Det har han ikke fortrudt.

”I dag bruger jeg kun biltorvet.dk og Gul & Gratis. Det sparer mig for 4000 kroner om måneden,” siger en tilfreds Henning.

Masser af henvendelser
Men en ting er en kontant besparelse. Kunne HELAS Biler stadig sælge biler ved at annoncere via biltorvet.dk?

”Jeg har ikke mærket nogen nedgang. Jeg sælger det samme som før. Der kommer masser af henvendelser fra biltorvet.dk,” afslører Henning Larsen med et stort smil bag sit skrivebord.

Henning Larsen skiftede også salgsprogram til AutoDesktop og fik en ny hjemmeside fra Biltorvet. Hjemmesiden fungerer gnidningsløst med AutoDesktop, så salgsbiler automatisk overføres.

”Det er fint for sådan en lille brugtbilsforhandler som mig, at Biltorvet kan dække mig af hele vejen rundt. Det har endda været helt smertefrit. Og hvem kan ikke lide at spare penge,” spørger Henning Larsen med et smil.

Læs mere om biltorvet.dk her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet A/S

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.503