23948sdkhjf

Danmarks billigste bil – splinterny fornuft eller brugt sjov

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet A/S

Hyundai i10 er Danmarks billigste nye bil at eje – men hvad nu, hvis du vil have noget, der er mere lækkert, mere praktisk eller økonomisk? Biltorvet regner på tre brugte alternativer.

Okay – der findes nok ikke nogen billigere måde at have bil på end Hyundai i10. Først og fremmest er den Danmarks næstbilligste nye bil til 89.995 kroner, og så får du fem års garanti og et benzinforbrug på 21,3 km/l. Hvis du tilkøber en serviceaftale til 279 kroner om måneden, så bliver det vitterligt ikke billigere, hvis du vil køre i ny bil.

Men helt ærligt, så er i10 hverken sjov, spændende eller sexet. Så hvad kan man få til samme pris som Danmarks (næst)billigste bil – og måske vigtigere, hvor meget mere skal du egentlig regne med at betale for at holde en sjovere og større bil kørende. Det har vi kigget på og har fundet tre vidt forskellige biler. En ny, brugt mini, som er oplagt til pendleren, en SUV med et ry for at være udødelig, og en luksuslimousine med 238 hestekræfter og et interiør som et engelsk herreværelse.  

Læs den spændende konklusion og se de hårde tal her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet A/S

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet A/S

Send til en kollega

0.099