23948sdkhjf

Markant kortere procestid med banebrydende UV håndlamper

| Medlemsnyhed | Indrykket af Glasurit Autolak

4 skader mere igennem lakværkstedet om dagen – så meget hurtigere kan procestiden blive med de revolutionerende UV hærdningslamper. Med lamperne tager hærdningen kun ét minut og vil revolutionere hele den måde arbejdsprocessen foregår på værkstedet.

Markant kortere procestid med banebrydende UV håndlamper

4 skader mere igennem lakværkstedet om dagen – så meget hurtigere kan den samlede procestid blive med de nye, revolutionerende UV hærdningslamper, SCANGRIP har udviklet. Med de håndholdte UV lamper, tager selve hærdningen kun ét minut og vil revolutionere hele den måde arbejdsprocessen foregår på værkstedet i dag.

SCANGRIP lancerer nu et helt sortiment af unikke, håndholdte UV CURING lamper, der med det specielle UV LED lys kan hærde på ét minut. Udviklingen er sket i et tæt samarbejde med BASF Coatings, og kombinerer den nyeste UV LED teknologi med et stilrent og funktionelt design.

Afhængigt af en skades størrelse tager procestiden i dag typisk 15 minutter ved brug af konventionelle 2-komponent produkter. Med UV primer, der hærdes med SCANGRIPs UV lys kan autolakereren gennemføre samme proces på kun 3-5 minutter. For et værksted med 5-6 ansatte i produktionen med 50-60 ugentlige skader betyder effektiviseringen, at man vil kunne få 4-5 skader mere igennem værkstedet - om dagen.

Johnny Petersen, der er National Head Trainer hos BASF Coatings, har med sin specialistviden fra markedet været sparringspartner i udviklingsarbejdet. Ud fra et teknisk aspekt ser han de nye UV lamper som banebrydende løsninger, der kommer til at ændre hele arbejdsprocessen på værkstedet, og udtaler: ”Man kan nærmest tale om, at UV lamperne vil bidrage til en hel kulturændring på værkstederne. I mange år har man været vant til at påføre fylder, inden man går hjem om eftermiddagen, og så arbejde videre næste dag. Med UV lamperne fra SCANGRIP kan man gøre emnet færdigt samme dag i én arbejdsproces.”

Sortimentet består af 3 forskellige lamper, der bruges afhængigt af skadens størrelse. Den kraftfulde og genopladelige NOVA-UV S håndlampe med timer er designet til at hærde større skader og er bemærkelsesværdig handy i forhold til kendte løsninger på markedet.

Den fleksible og genopladelige UV-LIGHT er designet til at hærde mindre og mellemstore flader, og er med sin kompakte størrelse altid lige ved hånden. Til spotreparationer og hærdning af kanter og andre mindre områder er UV-PEN den perfekte løsning.

Alle tre UV lamper er håndholdte, hvilket gør dem utroligt mobile og meget praktisk anvendelige i dagligdagen. De er samtidig ekstrem robuste, udviklet til at kunne modstå selv det mest krævende værkstedsmiljø.

Om samarbejdet med SCANGRIP, udtaler Michael Wiborg, marketingchef hos BASF Coatings: ”Vi har haft et tæt samarbejde med SCANGRIP. Det har været utroligt spændende at kunne sammenkoble vores ekspertise indenfor lak og lakeringsprocessen med SCANGRIPs kompetence indenfor brug af lyskilder i et industrielt miljø. Samarbejdet har indtil videre ført til udviklingen af en serie af håndholdte UV lamper i et design som både er praktisk og brugervenligt. Produkterne er udviklet på rekordtid takket være et effektivt samarbejde, hvor inputs øjeblikkeligt er blevet omsat til handling i produktudviklingen. Lige nu er de nye lamper i produktion, og vi glæder os helt vildt til at kunne præsentere det færdige koncept til alle vores kunder.”

SCANGRIP blev etableret i 1906 og er i dag Europas førende producent af højteknologisk og innovativ LED arbejdslys til det professionelle marked. Alle produkter er designet og udviklet af SCANGRIP i Danmark og produceres på egne fabrikker.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Glasurit Autolak

Kalvebod Brygge 45, 2.,
1560 København S
Danmark
Glasurit Autolak

Send til en kollega

0.094