23948sdkhjf

Perfekt til kosmetiske skader: Spray hurtigt på og øg effektiviteten

| Medlemsnyhed | Indrykket af Glasurit Autolak

Med Glasurit 151-170 SD UV grundfylder grå har autolakererne nu et produkt på spraydåse, som gør reparationen af kosmetiske skader endnu mere effektiv.

Perfekt til kosmetiske skader: Spray hurtigt på og øg effektiviteten
Glasurit 151-170 SD UV Grundfylder spray grå

Reparationslakering af små til mellemstore skader på bildele, som f.eks. kofangere, er nu en af de mest almindelige reparationsopgaver på værkstederne. Det er derfor ekstra vigtigt, at dette segment er lønsomt. Glasurit, BASF´s premium lakmærke, støtter værkstederne ved kontinuerligt at udvikle nye produkter, som forbedrer processerne og som er enkle og fleksible i brug. Med Glasurit 151-170 SD UV grundfylder spray grå har autolakererne nu et produkt på spraydåse, som gør reparationen af kosmetiske skader endnu mere effektiv.

UV grundfylderen på spray er altid klar til brug til hurtig påførsel, når mindre områder skal klargøres inden lakering. Det gør autolakererens arbejde endnu mere fleksibelt og bidrager til at spare tid (og penge), da det her ikke er nødvendigt at forberede eller rengøre sprøjtepistolen.

Udover en enkel og hurtig proces har UV grundfylder sprayen de samme gode egenskaber som den kendte Glasurit 151-170 UV grundfylder. Den sikrer en god rustbeskyttelse og en fremragende finish og hæfter exceptionelt godt på metal og plast (ved brug af 934-10). Det gør den til en ideel grunding ved små og mellemstore skader og grundfylderen tørres ved strålerne fra en UV-A lampe. Denne form for tørring er meget effektiv og sikrer, at plastdelene beholder sin oprindelige form, da der ikke udvikles varme under processen.

Glasurit 151-170 SD UV Grundfylder spray grå er en del af den perfekte proces udviklet af Glasurit. Ved at anvende den nye grundfylder kan værkstedet opnå perfekte resultater på den mest effektive måde og kan på den måde sprøjte sig frem til større profit.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Glasurit Autolak

Kalvebod Brygge 45, 2.,
1560 København S
Danmark
Glasurit Autolak

Send til en kollega

0.078