23948sdkhjf

Det bedste tilbud på lagerindretning er baseret på tillid

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hans Schourup A/S

Økonomi kan gøres op på mange måder. For Logistik og It-direktør Morten Hallum er gensidig tillid til både mand og reol en væsentlig del af ligningen.

Derfor valgte han Hans Schourup som leverandør af lagerinventar, da den nye lagerhal skulle indrettes.

Autoreservedelsgrossisten Triscan i Brabrand er i fuld gang med at indtage den nye lagerhal på 2.820 m2. Lagermedarbejderne er begyndt at fylde varer på 4,8 kilometer hylder i de nye Link pallereoler, som fylder lagerhallen fra væg til væg og fra gulv til loft. Udvidelsen af lageret er en vigtig brik i Triscans strategi om at skabe løsninger, der bidrager til merværdi og vækst for både kundernes og sin egen forretning.

Tillid til både mand og reoler er nøglen til beslutning

Vejen til ordren på denne opgave går over et samarbejde, der går tilbage til 2006, hvor Morten Hallum og ingeniør Mikael Laursen fra Hans Schourup indledte deres langvarige samarbejde. Efterhånden har de to arbejdet sammen om lagerinventar til flere udvidelser af lagre hos Triscan. Over tid og over flere projekter har de bygget en relation op, der er baseret på gensidig tillid til hinanden og til Link pallereolerne. Og det er to væsentlige dele af det samlede regnestykke, når Morten Hallum skal vælge det bedste tilbud på både kort og på lang sigt. 

>> Få inspiration til din indretning med pallereoler her >>

Sparring er den vigtigste opgave

Mikael Laursens vigtigste opgave som leverandør til Morten Hallum er at yde konstruktiv og professionel sparring på Morten Hallums tanker og skitseplaner for opbygningen af reolerne. Morten Hallum kender Link reolerne ned til mindste detalje, og Mikael Laursen bidrager til løsningen med sin ekspertise og viden om nye muligheder og forslag til andre kombinationer. Og ikke mindst en gennemregnet stykliste, hvor der er helt styr på antallet af stiger, bjælketyper, sikringspinde, afstandsklodser og truckværn.

Reoler, vinduer og dører er nøje overvejet

Når Morten Hallum indretter sit lager, overvejer han nøje hvilke typer varer, der skal være på hver enkelt hylde og i hver enkelt bjælkelag, så han kan vælge en passende dimensioneret bjælke. Det handler om at få det optimale udbytte af både materialer, ressourcer og kvadratcentimeter. Fx skal medarbejderne i hans lagerhaller kunne se ud af vinduerne. Derfor havde han nøje overvejet placeringen af pallereolerne, inden han godkendte byggetegningerne til hallen.

I de øvrige lagerhaller hos Triscan står Link pallereoler helt magen til de nye - her har de første reoler stået siden 2006. I alt rummer lageret omkring 60.000 varenumre med alt indenfor sliddele til de mest udbredte bilmærker og -modeller.

>> Find den rigtige pallereol løsning til dit lager >>

Opgave

  • Link pallereoler med 4,8 km hylder samt stigebeskyttere
  • Opbygget i 7,05 m højde.
  • Leveret og monteret.

Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hans Schourup A/S

Sletvej 2 D
8310 Tranbjerg
Danmark
Hans Schourup A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.157