23948sdkhjf

Bliv grøn mester i el- og hybridbiler

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet A/S

Mangler du overblik i den grønne jungle af hybrider og elbiler? Så tjek Biltorvets guide over samtlige teknikker og modeller.

De elektriske biler er kommet for at blive – men hvad er forskellen på en hybrid og en plugin-hybrid, og hvor mange elektrificerede biler findes der overhovedet på det danske marked? Det får du svaret på her.

Volvo satte dagsordenen kort i sommeren 2017. Alverdens medier havde fået i den gale hals, at det svenske mærke ville putte alle benzin- og dieselbiler i graven allerede fra 2019. Det viste sig dog, at mærket mente noget andet – alle nye modeller fra 2019 skulle produceres med en eller anden form for elmotor, enten som assistance til benzin- eller dieselmotoren eller som en fuldt elektrisk bil med strøm fra et batteri. Men sig mig lige en gang – hvad er forskellen egentlig? Det kan nemlig være svært at holde tungen lige i munden i forhold til de mange forskellige teknologier, som er i spil i dag.

Læs mere om forskellene på teknologierne og de 44 forskellige modeller, der er på det danske marked lige nu som bruger el i en eller anden form. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet A/S

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet A/S

Send til en kollega

0.101