23948sdkhjf

Nedtælling til årets LAK & KNOW-HOW dag

| Medlemsnyhed | Indrykket af Baden-Jensen A/S

Vi afholder det årlige arrangement for LAK & KNOW-HOW netværket mandag d. 26. november i vores Træningscenter i Middelfart.

Vi glæder os til en oplevelsesrig dag, hvor vi endelig får lov til, at informere om de nye spændende tiltag der venter i 2019.

Dagen starter med velkomst ved Martin Baden-Jensen.

Herefter byder dagen på spændende nyt, blandt andet om de nyeste tiltag i vores e-flow|Booking & Workflow, introduktion til lagerstyringssystem til dit værksted og sneak peek på Baden-Jensens kommende webshop.

Produkt- og træningschef Gerhard Wiechert vil præsentere de nyeste farvetrends, samt løfte sløret for det lynhurtige Speed-Tec system fra Spies Hecker.

Efter frokostbuffet kan man deltage i hele tre workshops, hvor der kan hentes information  og inspiration fra vores eksklusive samarbejdspartnere og få hands-on på de nyeste digitale programmer. 

Dagen afsluttes med underholdning af den danske tidligere racerkører, John Nielsen. John Nielsen har 40-års erfaring som professionel racerkører, og titler såsom vinder af Macau Formel 3 Grand prix og Curacao Formel 3000 Grand Prix. Han er desuden den første danske internationale kører, der har hjemtaget FIA verdensmesterskab.

Igen i år ser vi frem til at byde hele LAK & KNOW-HOW netværket samt samarbejdspartnere velkommen til netværksdag i Middelfart!  

Vi glæder os til endnu en inspirerende og værdiskabende dag! 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Baden-Jensen A/S

Baltorpbakken 16
2750 Ballerup
Danmark
Baden-Jensen A/S

Send til en kollega

0.092