23948sdkhjf

Flere brandvarme leads fra biltorvet.dk

| Medlemsnyhed | Indrykket af Biltorvet A/S

Nu indføres der en bytteprisberegner på alle annoncer på biltorvet.dk. Det vil give forhandlerne mange flere leads.

Nu introducerer biltorvet.dk en bytteprisberegner.
 
Det kommer til at betyde, at annoncører på biltorvet.dk får flere leads og lettere kommer i kontakt med kommende bilkøbere.
 
Bytteprisberegneren vises på detaljesiden af forhandlerens salgsbiler. Den giver en maskinudregnet vurdering af en pris på kundens bil. Før kunden får sin pris, sendes data til forhandleren som et lead direkte i AutoDesktop CRM eller i en mail, hvis ikke forhandleren ikke bruger AutoDesktop endnu.
 
I forhandlerens lead vil det fremgå, hvilken bil kunden har kigget på, samt kundens kontaktoplysninger, data på byttebil, prisen som er udregnet og den pris, som kunden selv forventer at kunne få for sin byttebil.

Gradvis udrulning
Beregneren bliver gradvist udrullet på alle annoncer. Forhandlere, som ikke er interesseret i den ekstra opmærksomhed kan kontakte Biltorvets support, for at blive meldt fra.

For at få det bedste ud af dine leads har biltorvet lavet en guide på baggrund af allerede høstede erfaringer fra hjemmesideafdelingen, hvor bytteprisberegneren allerede har været i marken og bevist sit værd. 

Få det bedste ud af dine leads
Biltorvets statistikker viser, at der er stor forskel på, hvad forhandlerne får ud af leads fra bytteprisberegneren. På baggrund af interviews med de forhandlere, som klarer sig bedst har vi samlet fire gode råd.

1) Se det som et værktøj til at få lokket kunderne ned i butikken. Dette kan ikke gentages nok.

2) Se de tre andre råd her i nyheden på biltorvet.as.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Biltorvet A/S

Skagensgade 1,1
2630 Taastrup
Danmark
Biltorvet A/S

Send til en kollega

0.099