23948sdkhjf

Nyheder fra Nohrcon ApS

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 17

Start dit næste kursuseventyr & turen mod toppen hos Nohrcon

30. november 2020

Du kan både deltage i "almindelig" undervisning eller være med online via live-stream på langt de fleste Nohrcon-arrangementer inden for byggeri, udbud, infrastruktur, anlæg og personlig udvikling. Din vej til ny viden, udvikling og inspiration.

Tag med på kursus om ABR 18 og Ydelsesbeskrivelserne

23. november 2020

På Nohrcons ABR18-kursus får du et grundigt indblik i det fælles grundlag for Aftaler om teknisk rådgivning og bistand i bygge- og anlægsbranchen – også kendt som Rådgiveraftalen. Du får også indblik i de nye Ydelsesbeskrivelser.

Sidste udkald: Byggeriets projektlederuddannelse i Roskilde

20. november 2020

Trænger du også til at få opgraderet dine kompetencer inden for projektledelse i byggeriet? Så har Nohrcon den målrettede efteruddannelse, du søger - og du kan ovenikøbet deltage online via live-streaming, hvis du ikke kan møde op.

Deltag online på Nohrcons kurser og konferencer

16. november 2020

Mange har ikke mulighed for at møde op til kurser og konferencer pga. COVID19-restriktioner - men Nohrcon tilbyder et godt alternativ. Følg med på Nohrcons arrangementer via live-stream, uanset om du er hjemme eller på din arbejdsplads.

Deltag på kursus om udbudsreglerne - i Roskilde eller online

3. november 2020

Få styr på reglerne for offentlige udbud med Nohrcons gennemtestede basiskursus om udbudsloven og hele udbudsprocessen. Kurset afholdes i Roskilde næste gang - men du kan også deltage online. Efter kurset kan du fortsætte på certificeringsforløb.

Lær AB 18 at kende med Nohrcon Interactive Learning

30. oktober 2020

I det gratis, digitale læringsspil om AB 18 indtager du rollen som en entreprenør, der vinder et udbud, og som skal indgå en entrepriseaftale med bygherre. Du bevæger dig rundt i en virtuel by og konsulterer bygherre, advokat, bank og arkitekt.

Få helt styr på reglerne for ekspropriation og ledninger

28. oktober 2020

Nohrcon har slået de to kurser om ledningsret og ekspropriation sammen til ét praksisorienteret kursus, med udgangspunkt i et konkret anlægsprojekt, som de juridiske problemstillinger kobles på, så du bedre kan relatere det til din hverdag.

Få en virtuel rundvisning i Årets skolebyggeri 2020

26. oktober 2020

Missede du årets konference om skolebyggeri, og dermed også oplægget om Årets skolebyggeri 2020, kan du nu tage med på en virtuel rundvisning ved den ansvarlige arkitekt og skolelederen på Lindbjergskolen i Nohrcons nye video.

Konference om udbudsloven for specialister på vej

21. oktober 2020

D. 26/10 er det sidste chance for at tilmelde 3 og kun betale for 2 til Nohrcons danske og internationale udbudskonferencer i København til november. Der er et begrænset antal pladser - men det er også muligt at deltage online.

Certificering i entrepriseret - nu også i Roskilde og online

19. oktober 2020

Skal du også have en certificering på CV'et? Så har Nohrcon flere gode bud - bl.a. den populære Certificering i entrepriseret, som du nu også kan tage i Roskilde. Og har du ikke mulighed for at møde op, kan du live-streame kurserne!

Projekterings-, Projekt-, eller Byggeledelse? Valget er dit!

22. september 2020

... Men svaret er Nohrcon. Uanset hvilken efteruddannelse du vælger, kan du nemlig forvente kurser af højeste kvalitet, der klæder dig bedre på i dagligdagen - og de kan også live-streames! Der er Tilmeld 3, betal for 2-rabat - til 6 uger før!

Er du tilmeldt årets Temauge om byggeri af fremtidens skole?

18. september 2020

Nu er der kun et par uger til Nohrcon slår dørene op til årets "Temauge om fremtidens skole og læringsrum" - hvor det i år også er muligt at live-streame skolekonferencen. Se hvem der deltager og book din plads i dag.

Bliv klogere på reglerne for ekspropriation og ledninger

17. september 2020

På Nohrcons intensive kurser går underviserne fra Bech-Bruun Advokatpartnerselskab et spadestik dybere, så du får bedre styr på reglerne på området - helt fra bunden af.

Nohrcon lancerer ny certificering i Category Management

16. september 2020

Nu kan du bygge videre på basiskurset om kategoritænkning for offentlige og private indkøbere med en certificering, hvor du bliver bedre klædt på ift. indkøb i praksis, leverandørstyring og -ledelse, markedsanalyse og intern virksomhedsanalyse.

Sidste chance for 3-for-2-rabat: Temauge om hospitalsbyggeri

7. september 2020

På onsdag er det sidste chance for at få 3-for-2-rabat til Nohrcons spændende temauge om byggeri og indretning af fremtidens sundhedshuse og hospitaler - så hvorfor ikke tage et par kolleger under armen og få ny inspiration til dine egne projekter?

Sidste udkald til årets plejeboligkonference

1. september 2020

På Nohrcons Konference om fremtidens plejebolig d. 10/9, kan du høre nogle af landets førende eksperter inden for byggeri og ældrepleje fortælle, hvordan vi skaber fysiske rammer, der også er attraktive og effektive langt ud i fremtiden.

Under en måned til Nohrcons temauge om kontorbyggeri

24. august 2020

Vil du også høre om de nyeste trends indenfor byggeri og indretning af fremtidens kontor? Så er det nu, du skal tilmelde dig den årlige kontorkonference med særskilte studieture til nyt kontorbyggeri. Se hvem der allerede deltager!

Gratis virtuel rundvisning i Årets skolebyggeri 2020

21. august 2020

Læn dig tilbage i stolen og følg med online d. 4/9, når Årstiderne Arkitekter og skolelederen på Lindbjergskolen i Herning viser rundt og fortæller om de løsninger, der er valgt i det prisvindende projekt – helt GRATIS!

Gå ikke glip af årets Temauge om fremtidens sundhedsbyggeri

19. august 2020

Er du tilmeldt årets temauge om byggeri og indretning af fremtidens hospitaler og sundhedshuse? Se hvem der er - og tilmeld 3-for-2 indtil d. 9/9!

Sidste chance for 3-for-2-rabat til årets skolekonference

18. august 2020

Vil du høre mere om fremtidens skole og læringsrum? Vi sætter fokus på skole- og undervisningsbyggeri og inviterer til debat om de bedste læringsmiljøer i den årlige temauge om fremtidens skolebyggeri. Se hvem der allerede deltager.

I kølvandet på corona: Konference om byggeri af plejeboliger

17. august 2020

Corona-pandemien har ramt plejeboligområdet ekstra hårdt, og der er derfor nu endnu større behov for at dele viden om de nyeste og bedste løsninger ift. indretning og byggeri af fremtidens pleje- og seniorboliger.

Sidste uge med 3-for-2-rabat til årets skolekonference

11. august 2020

D. 5. - 8. oktober slår Nohrcon dørene op til årets temauge om byggeri og indretning af fremtidens skoler, børneinstitutioner og videregående uddannelsessteder. Se hvem der allerede deltager - og kom og få ny inspiration til dine egne projekter.

Konferencer om kontor- og plejeboligbyggeri på vej

5. august 2020

I morgen udløber Tilmeld 3, betal for 2-rabatten til to af Nohrcons spændende temauger om byggeri og indretning af fremtidens kontorer og senior-/plejeboliger. Få ny relevant viden og inspiration på konferencer og studieture.

Sidste chance for nedsat pris til udbudskonferencen i Aarhus

2. juli 2020

I dag er der deadline for at tilmelde sig konferencen "Udbudsloven for specialister" i Aarhus d. 27/8 til en ekstra fordelagtig pris. Tager du et par kolleger med, er der yderligere rabat indtil d. 16/7. Begrænset antal pladser - først til mølle!

Resultater per side:12244896
Side af 17

Fakta om Nohrcon ApS

Adresse
Nohrcon ApS
Rabarbervej 2, 1. sal
2400 København NV
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Københavns Kommune

Telefon: +45 70201146

Fax: +45 70201156

CVR nummer: DK30607635

P nummer: 1013343957

Ansatte: 15

Kontaktpersoner

Peter Green Melgaard
Stilling: Kommunikations- og marketingansvarlig
Direkte telefon: +45 70201146

Send til en kollega

0.174