23948sdkhjf

Jason Watt gav den gas sammen med lak-folket

Racerkøreren var med til at give lak-folk fra R-M en hæsblæsende oplevelse.

LAKRACE BASF’s lakmærke, R-M, kunne tidligere i år annoncere deres sponsorat af det unge talent Noah Watt i den danske Formel 4-serie og i samme forbindelse et godt samarbejde med Watt senior.

Siden da har R-M kunne invitere deres kunder til heldagsevent på Ring Djursland for at heppe samt vise deres støtte til Noah og ikke mindst dyrke passionen for biler og fart.

Seneste event var årets officielle julefrokost i midten af november og alle R-M’s kunder var naturligvis inviteret med til en aften, hvor der var rig mulighed for at udleve racerkørerdrømmen på Europas længste indendørs racerbane hos Racehall i Århus.

Her stod mange af Jasons egne pokaler fra tidligere mesterskaber, stadig blankpoleret i glasmontre med tilhørende vinderbillede. Det var med andre ord et passende sted for Jason at fortælle historien om sin plads i motorsporten, livets op- og nedture samt viljen til sejr, som var til stor inspiration for de mange lyttere.

Et par tips og tricks til det efterfølgende race på gokartbanen fik kunderne selvfølgelig også med på vejen, og om det var det, som gjorde udslaget for den næsten professionelle kørsel eller om det var rent talent, vides dog ikke. Vinderen af gokart racet var i hvert fald i topform og fik en flot førstepræmie i form af en bluetooth højtaler med sig hjem, overrakt og signeret af selveste Jason Watt.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112