23948sdkhjf

Volkswagen i fremgang i første halvår af 2017

Bilproducenten har oplevet samlet vækst på 26,4 procent i forhold til samme periode sidste år. Bedst står det til med danskerfavoritten up!

Personbilsmarkedet i Danmark er i fremgang, og Volkswagen er kommet godt gennem første halvår af 2017 med en samlet vækst på 26,4 procent i forhold til samme periode sidste år. 

Det skriver bilproducenten i en pressemeddelelse.

Generelt er markedet steget med 5 procent i år, og Volkswagen indtager en klar førsteplads med en markedsandel på 13,6 procent svarende til 17.401 biler. Det giver Volkswagen et relativt stort forspring foran nærmeste rival med mere end 4.000 biler.

I maj måned udleverede de danske Volkswagen-forhandlere for første gang over 3.000 personbiler på en enkelt måned, og den succes toppede de igen i juni måned, hvor hele 3.132 danskere fik udleveret en ny Volkswagen.

- Det er klart, at vi er stolte over, at så mange danskere vælger Volkswagen, når de køber ny bil. Det er en tillidserklæring som alle i Volkswagen organisationen hver dag arbejder benhårdt for at indfri, siger Volkswagens danske direktør Ulrik Drejsig i pressemeddelelsen.

Kigger man dybere i statistikken, er Volkswagens succes ikke skabt af en enkelt model. Faktisk har stort set samtlige modeller i år oplevet markant vækst - kun modellerne Beetle og Caddy har ikke oplevet fremgang.

Bedst står det til med danskerfavoritten up!, som har oplevet en vækst på 6,5 procent og er solgt i 3.807 eksemplarer.

Over de kommende seks måneder forventer Volkswagen at introducere danskerne for fem nye modeller: I august måned lanceres den nye model Arteon, Tiguan Allspace forventes til landet i oktober måned, hvor der også slippes en helt ny Polo ud på vejene. Slutteligt kan der køres over målstregen til 2018 enten i den nyudviklede mini-SUV T-Roc eller en up! GTI.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109