23948sdkhjf

Fynsk mekaniker blev overfaldet med hjulnøgle

Et skænderi på værksted ved Odense endte i weekenden helt galt.

KRIMI Af og til kan mekanikere og værkstedsejere komme ud for, at kunder kan virke agressive og måske truende - især når snakken falder på beløbet. Dog var et besøg om netop det emne i weekenden hos Odense Autogenbrug og Skrot af yderst voldsom karakter, skriver TV2 Fyn.

En 55-årig kunde opsøgte nemlig sidst på formiddagen en af mekanikerne på værkstedet, der ligger på Kildemosevej i Odense C. Det udvikler sig til et højlydt skænderi, hvorefter kunder til sidst griber ud efter en hjulnøgle og slår mekanikeren.

- Han får en stor flænge i hovedet og en kraftig hjernerystelse, fortæller vagtchef ved Fyns Politi, Asbjørn Larsen til TV2 Fyn.

Det lykkedes mekanikeren og nogle kolleger på værkstedet at overmande den voldelige kunde, indtil politiet dukkede op.

Ballade på hospitalet

Både mekanikeren og den voldelige kunde måtte efterfølgende en tur på Odense Universitets Hospital, hvor de hver især skulle behandles for henholdsvis slaget i hovedet og mindre knubs. 

Ud på eftermiddagen dukkede nogle familiemedlemmer op til de to berørte. Umiddelbart kan det lyde uskadeligt, men heller ikke det endte helt efter bogen. Der pårørende kom nemlig op at toppes, og politiet måtte igen tilkaldes.

Politiet kunne ikke alene med tale om fysik få de berørte til at dæmpe sig, så derfor trak betjente peberspray. Til sidst kom der styr på situationen, og flere af de pårøte blev bortvist. Nu venter der en frihedsstraf til den 55-årige og voldelige kunde, mens de urolige familiemedlemmer får en bøde for overtrædelse af ordensbekendtgørelse.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11