23948sdkhjf

75 år og stadig bag rattet

Bente Nørreskov Nielsen fra Mogens Elmer fylder 75 år den 29. juni 2017.

FØDSELAR Hvis man ser en rød Mazda MX 5 roadster i de hyggelige gader i Dragør med en særdeles velholdt og velklædt dame bag rattet, er det med stor sandsynlighed dagens fødselar.

Bente Nørreskov Nielsen er en sjælden profil i den mandsdominerede danske automobilbranche, hvor hun i mere end 20 år har været den drivende kraft i familievirksomheden Mogens Elmer A/S.

Der er ikke mange kvinder i denne branche og Bentes mod og lyst til udvikling samt ikke mindst fokus på medarbejderne, har skabt flotte resultater.

Bente er født og opvokset i Silkeborg, hvor hun blev uddannet på Silkeborg Rådhus. Herefter blev hun ansat i SAS i som stewardesse og avancerede til purser i de spændende tider under Jan Carlsson.

I 1970 blev Bente gift med Mogens Elmer, som drev bilforretning på Amager. I 1997 gik Mogens bort og med dags varsel overtog Bente nøglerne og ansvaret for bilvirksomheden Mogens Elmer A/S.

Siden har Bente haft speederen i bund og er i dag sammen med sine børn, Maibritt og Theis, hovedaktionærer i Elmer koncernen. Virksomheden driver forretninger på Amager og Bornholm samt i Helsingør og forhandler pt. mærkerne Citroen, Ford, Kia, Mazda og Suzuki.

Selvom hun ikke vil bryde som om betegnelsen, er Bente en af bilbranchens Grand Old Ladies og ved Elmer koncernens netop afholdte generalforsamling kunne det bedste resultat nogensinde præsenteres.

Fremtidsudsigterne ser særdeles positive ud og det er svært at forestille sig, at Bente nogensinde går på pension, da hun er en meget aktiv ambassadør for Elmer-koncernen. Hun finder dog tid til både frivilligt arbejde i Soroptimisterne samt golfspil, rejser og ikke mindst sine to børnebørn.

Dagen fejres sammen med familien under varme himmelstrøg.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11