23948sdkhjf

Rust-folk bliver rystet sammen

Nyetableret brancheråd for rustbeskyttere mødtes i juni for anden gang.

NETVÆRK Rustbeskyttere, bilimportører, Teknologisk Institut, FDM og Dansk Bilbrancheråd med flere, har fundet sammen og mødtes hos AutoBranchen Danmark i Taastrup. Flere ønsker også at komme med ved bordet.

Ifølge konsulent Finn Larsen fra AutoBranchen Danmark er der et behov for noget fællesskab og fælles fodslag i denne gren af autobranchen.

Således vil man udvikle forskelligt informationsmateriale, som er relevant for alle. Det skal være rettet mod alle i branchen, hvad enten de sælger rustbeskyttelse, udfører det, informerer om det eller køber det.

- Vi diskuterede blandt andet muligheden for uddannelse til sprøjteoperatører og udvikling af fælles sprøjteskemaer til branchen, fortæller Finn Larsen.

- Med brancherådet er det muligt at udvikle undervisningsforløb, der kan tilbydes på tværs af produkterne. Der er nemlig enighed om, at uddannelse er nødvendig. Det er også vigtigt, at medarbejderne, som sprøjter og færdes på værkstederne ved, hvordan miljø og arbejdsmiljø skal håndteres, fortsætter han.

Sprøjteskemaer er vejledninger til behandling af mærke og model fra de enkelte bilproducenter. Sprøjteskemaerne er vigtige, fordi bilerne bliver mere komplekse og retningslinjerne fra bilproducenterne er forskellige.

AutoBranchen Danmark har taget opgaven med at indhente oplysningerne fra bilproducenterne og stille dem til rådighed for den samlede branche.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141