23948sdkhjf

Britisk bilkoncern opruster massivt

Jaguar Land Rover-koncernen vil ansætte 5000 til produktionen i Storbritannien.

UDVIDELSE 1000 ingeniører inden for elektronik og software, og op mod 4000 inden for produktion og klargøring. Det er nogenlunde planen for Jaguar Land Rover-koncernen, der vil udvide markant. Det skriver flere udenlandske medier i forlængelse af den store usikkerhed på markedet i Storbritannien, efter at Brexit blev en realitet.

Bilproducenten, som overordet er ejet af indiske Tata Motors, vil dog bruge de næste 12 måneder på at skaffe den rette arbejdskraft til blandt andet at understøtte koncernens fokus på eldrift og selvkørende funktioner.

I første omgang skal de meget omtalte eludgave af F-Pace, også kendt som I-Pace, bygges i Østrig. Jaguar har dog ønsker om, at også fabrikker i England kan stå for produktionen. De godt 5000 nye ansatte skal i øvrigt supplere de omkring 40.000 ansatte, som er en del af koncernen globalt. På det store hjemmemarked i, om man vil, Storbritannien, står koncernen for produktionen af omkring en tredjedel af de små 1,7 millioner biler, der hvert at sendes ud fra fabrikker her.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109