23948sdkhjf

Digital kundekamp

Den ugentlige leder i autobranchens uafhængige fagblad gennem 48 år.

MOTOR-MAGASINET MENER:

VI ER HERHJEMME HELT I FRONT i den digitale udvikling på mange punkter, og danskerne kører gladelig derudad på den digitale motorvej med al den teknik og knowhow, der skal til. Derfor kommer det ikke som en overraskelse, at næsten alle adspurgte VW-bilejere gerne vil kobles op med bilen via en app på smartphonen. Og dermed kobles op med værkstedet. Og dermed give VW adgang til bilens data. Med alt hvad deraf følger af fordele - og ingen ulemper lover VW i sit helt nye og skelsættende setup, som vi kan berette om i denne uges fagblad.



DET IMPORTØREJEDE NYE Semler-selskab Connected Car har tænkt ud af boksen og opfundet - ja, netop en boks - med tilhørende software til montering i bilen og forventer 75.000 monteringer bare i år. Og endnu flere næste år og så ellers bare derudad. Tilmed kan andre bilmærker komme på tale, lyder det i undertonerne, så måske vi ser et nyt tiltag af helt uanede dimensioner fra landets største importør. I den digitale kamp om kunderne.



NUVEL, DER PÅGÅR EN voldsom EU-debat netop i denne tid, hvor det frie eftermarked stejler kraftigt imod, at bilfabrikker - og dermed vel også importører - sætter sig på adgang til bilernes data. For ikke at tale om bilejernes personlige data. Det er soleklart, at et tiltag som det nye danske Min Volkswagen kan drage nytte af de tilegnede data i nærmest uendelige kombinationer og samarbejdsmuligheder med tredjepart, som også er på tegnebrættet. Så mon ikke vi vil se en kraftig debat, måske ligefrem kamp, fra dele af autobranchen mod det ellers spændende nye tiltag. Vi følger naturligvis sagen her på fagbladet.



OG SÅ KAN VI LIGE HER ved siden af denne uges leder give jer, kære læsere, den glædelige nyhed, at også et forenet autogenbrugs-Danmark er klar til at kæmpe mod en række udfordringer i samlet flok. Godt gået at få samling på den danske genbrugsbranche. Vi ser frem til en endnu mere slagkraftig fælles organisation i en tid, hvor meget går genbrugerne imod.



God fornøjelse med læsningen!

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094