23948sdkhjf

Bilhus går konkurs

Laumark & Stentoft A/S i Aabenraa siger farvel til 16 medarbejdere.

LUKNING En forkert beliggenhed er den væsentligste årsag til, at bilhuset Laumark & Stentoft a/ S har erklæret sig selv konkurs efter et stort 2016-underskud, skriver Jyske Vestkysten over for avisen oplyser bestyrelsesformand Lars Martsens Clausen, at af det seneste regnskab, der blev offentliggjort for to uger siden, fremgik det, at selskabet kom ud af 2016 med et underskud på 2,7 millioner kroner, og at egenkapitalen efter flere år med mindre underskud var skrumpet til knap 800.000 kroner. Virksomheden beskæftiger 16 medarbejdere.

- Vi har arbejdet med forskellige tiltag gennem de seneste år, men vi må bare erkende, at det ikke vil være forsvarligt at drive forretningen videre. Ved at indgive konkursbegæringen nu håber vi, at færrest mulige vil komme i klemme, siger Lars Martens Clausen til avisen.

Bilhuset er ejet af Bie Holding IVS og HEL Invest ApS og ansatte september sidste år Arne Storm Sørensen, som ny direktør. Hensigten var på det tidspunkt at flytte forretningen, der forhandler Opel, Fiat og Hyundai, til lokaliteter med mere trafik, men planerne blev aldrig ført ud i livet.

Lars Martens Clausen oplyser, at kunder, der har en serviceaftale, kan kontakte Als Motor A/ S i Sønderborg, som er klar til at tage over.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125