23948sdkhjf

Skatteministeren varsler indgreb mod leasingfinte

Tilbagemelding efter brancheforeningers forslag om afgiftsomlægning.

BILAFGIFTER Efter politisk pres om leasing-problematikken med manglende afgiftskroner, og et møde med brancheforeningerne AutoBranchen Danmark, Bilbranchen og De Danske Bilimportører samt Fiaans og Leasing, har skatteminister Karsten Lauritzen (V) nu svaret henholdende på brancheforingernes tilbagemeldinger om, at man for leasingproblemet gerne ser bilafgiftssystemet lagt helt om til teknisk baserede afgifter:

Skatteminister Karsten Lauritzen udtaler:

"Der skal være styr på leasingområdet. Derfor har jeg også for et stykke tid siden varslet, at jeg inden sommerferien indkalder Folketingets partier til forhandlinger om, hvordan vi kan få mere rimelighed og retfærdighed på området".

"Derudover har jeg netop præsenteret planerne for det nye skattevæsen, som regeringen er i gang med at bygge. De planer indebærer blandt andet en helt ny styrelse, der skal tage sig af motorområdet. Det er også et udtryk for vores ønske om at styrke indsatsen på området - blandt andet kontrollen af leasingområdet, som skal være langt bedre, end den er i dag".

Motor-magasinet følger leasing-afklaringen i Folketinget. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.203