23948sdkhjf

Autotransportfirma udvider i toppen

Steffen Yde med mere end 25 års erfaring i firmaet indtræder i Dansk Auto Logiks øverste ledelse.

VÆKST Akkurat som resten af bilbranchen har også autotransportfirmaet Dansk Auto Logik haft store vækstrater og har de seneste seks år fordoblet af omsætningen og antallet af medarbejdere.

For at tilpasse organisationen til den nye størrelse, samt gøre klar til fremtidig vækst, udvides direktionen med Steffen Yde, som har mere end 25 års erfaring i Dansk Auto Logik. Han bliver erstattet af to nye afdelingsledere, som får ansvaret for drift og udvikling af henholdsvis terminalforretningen og transportforretningen.

Adm. direktør Kurt Rath oplyser, at Steffens mange års erfaring bliver en væsentlig styrkelse af direktionen:

- Selvom vi næsten har fordoblet medarbejderstyrken de seneste seks år, så oplever den enkelte medarbejder fortsat at have travlt. For at tage hånd om vores vigtigste ressource - medarbejderne - har vi derfor besluttet at styrke vores ledelse yderligere, ved at søge efter en terminalchef og en transportchef, som hver især kan arbejde dedikeret med deres ansvarsområde.

Væksten fortsætter
De seneste to år har Dansk Auto Logik udvidet sine terminaler, hvor især importører og forhandlere opbevarer nye biler, indtil disse er solgt til kunder. Med en aktuel pladsudvidelse i Ringsted på 36.000 m2, er der samlet investeret i mere end 140.000 m2 ekstra asfalt, og samlet rådes der nu over mere end 500.000 m2 asfalterede arealer.

- Hver gang vi har udvidet, tror vi, at vi har skabt de nødvendige rammer for fremtiden, siger Kurt Rath, som dog må konstatere, at der hurtigt bliver meldt udsolgt igen.

Dansk Auto Logik har derfor netop købt ekstra jord ved hovedkvarteret i Vamdrup i Sydjylland, således at der også fremover vil være udvidelsesmuligheder, såfremt markedet kræver det.

Endnu flere autotransportere
Der flyttes dagligt mellem 1.800 og 2.000 biler, når det går stærkt. Til at klare denne opgave råder Dansk Auto Logik over 138 egne autotransportere, og yderligere 30 er på vej hjem fra leverandøren i Østrig. Autotransportere er en knap ressource i hele Europa, og derfor er der næsten ét års leveringstid på dem. omkring halvdelen af de nye autotransportere skal erstatte gamle og nedslidte autotransportere, mens resten er en udvidelse af flåden.

Parat til fortsat investering
Selvom Dansk Auto Logik har investeret betydelige summer de seneste år, så er ejerskabet bag selskabet fuldt fokuseret på fortsat udvikling. Ejerskabet ligger placeret i en fond, som skal sikre, at den skabte indtjening forbliver i firmaet og dermed skaber basis for de store nyinvesteringer, som nødvendiggøres af væksten i bilbranchen, oplyser Kurt Rath:

- Det er dejligt at stå i spidsen for et firma, hvor ejerskabet er comitted til branchen, og ikke styret af kortsigtede profithensyn, slutter han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094