23948sdkhjf

Tankstation fyldte vand på kundebiler

Regnvand fandt vej til OK-pumper på Sydsjælland.

UHELD Nogle gange hører man, om bilister som ved en fejl har fyldt benzin på en dieselbil, eller omvendt. Men det er sjældent, at bommerten bliver så flydende, at der er tale om næsten vand.

Det var dog det ufrivillige valg, som en række kunder på en OK-tank ved Rønnede mellem Næstved og Faxe Ladeplads i sidste uge blev udsat for. Dog var OK i sagens natur heller ikke med på blandingsforholdet, der var et resultat af, at regnvand var trængt ind i brændstofbeholderen på tanken.

En af de uheldige kunder, som endte med at fylde vand på bilen frem for benzin, var Henrik Andersen. Han beskriver over for TV Øst, hvordan selve tankningen forundrede ham.

- Det lød som om, der var sand i slangen. Men jeg kunne jo ikke drømme om, at der var vand i den, fortæller Henrik Andersen til TV Øst.

Det vandholdige brændstof fik efter kun få hundrede meter Henrik Andersens bil til at bryde sammen, og hans mekaniker var da også noget forundret over, hvad det var, der var blevet fyldt på bilen.

Betaler fuld erstatning
OK fik dagen før, onsdag aften, en besked fra måleudstyret på tanken i Rønnede. Aflæsningen viste, at der skulle være fyldt mere brændstof i beholderen, men fordi ingen tankbiler havde været forbi den ubemandede station på Sydsjælland, besluttede OK sig for at undersøge sagen. Efterføgelde fandt OK’s teknikere ud af, at indholdet af H20 var alt for højt i det, der egentlig skulle være benzin.

Lene Bonde, der er pressechef hos OK, erkender blankt, at brændstofselskabet sidder med en uheldig sag.

- Vi lægger os fladt ned og undskylder. Det skal jo selvfølgelig ikke ske, og det er ikke acceptabelt for hverken OK eller vores kunder, siger pressechefen, der fortæller, at den vandholdige benzin er blevet suget ud, og alt igen fungerer, som det skal, siger Lene Bond til TV Øst.

- Har man tanket på OK-tankstationen i Rønnede onsdag eller torsdag og har oplevet, at ens bil pludselig er gået ud, skal man bare ringe ind til os. Så finder vi ud af det, forsikrer Lene Bonde over for TV Øst.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.563