23948sdkhjf

Godt topvalg

Den ugentlige leder i autobranchens uafhængige fagblad gennem 48 år.

MOTOR-MAGASINET MENER:

EN VÆGTIG BRANCHEFORENING i fremdrift bør naturligvis have en slagkraftig og synlig ledelse. Derfor kommer det som en naturlig forløsning af flere måneders venten, at AutoBranchen Danmark nu kan præsentere sin nye direktør i form af en erfaren, dreven politiker og erhvervskvinde, der tilmed er uddannet jurist - akkurat som så mange andre direktører i branchens organisationer er og har været. 
 
  

GITTE SEEBERG ER, i kraft af ikke mindst sin markante politiske fortid, allerede før sin ansættelse og start 1. august det fyrtårn, som brancheorganisationen har ledt efter. Vi ønsker Seeberg velkommen i branchen og held og lykke med at sprede lys, så skær i vigtige sager undgås. Og vi kan på den bilglade kvinde fornemme, at hun på forhånd kender en del til bilbranchen og dens udfordringer. Det kommer af interesse. Og så kan det jo ikke være bedre, for det er lysten til at profilere og elske branchen, der skal drive AutoBranchen Danmark, og dermed også resten af branchen, mod nye tider. Ikke mindst hvad angår bilafgifterne, som vi også i denne uges udgave af fagbladet skriver om i forhold til leasingproblematikken. 
 
 
 
DIREKTØRPOSTER ER OFTE øretævernes holdeplads - men her tænker vi, at den nye direktør er tilpas analytisk, slagfærdig og måske med det tv-tække, som AutoBranchen Danmark i stigende grad har brug for, og som mange vil kunne huske især tidligere direktør Preben Kjær for at udstråle. Men teten i front kræver også samarbejdets kunst og empati i en branche, hvor især personlige relationer og kemi gennem årene har vist sig at have stor betydning. Første prøve på disse ting bliver til folkemødet og branchens uformelle "træf" på Bornholm allerede fra 15. juni. Mon ikke turen til klippeøen bliver tilbagelagt i en mere komfortabel bilmodel end den kommende direktørs nuværende lille Fiat 500 - om end dog ikke i en ministerbil i denne omgang. 
 
 
 God fornøjelse med læsningen, og god weekend!

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.329