23948sdkhjf

Her er den foretrukne lak til Tesla 3-satsningen

Teslas måske vigtigste bilproduktion har i høj grad også noget med lak at gøre.

EL-LAK Spændingen stiger blandt mange elbils-entusiaster og øvrige autofolk forud for den nye og massive satsning hos Tesla, Tesla Model 3. Bilen forventes at rulle ud til købere mod slutningen af 2017, og her er autolakeringen selvfølgelig også noget, som der diskuteres forud for den reelle lancering.

Bilen er allerede blevet spottet i flere forskellige farver på dens testture rundt i USA, og det har fået sitet Electrek til at lave en afstemning blandt sine brugere. Tesla Model 3 er foreløbigt blevet spottet i følgende farver, som sitet vurderer uden tvivl bliver sat i produktion: sølv, blå, rød, hvid og sort.

Sølv ligger i front som læsernes mest eftertragtede farve med 30,82 procent af stemmerne, svarende til 1883 stemmer. Blå ender på en andenplads med 25,78 procent af stemmerne, svarende til 1575 styk. På en tredjeplads finder man rød med 1281 stemmer, svarende til 20,97 procent. Hernæst følger hvid med 12,54 procent og sort med 9,89 procent.

Autolakerere klar
Ifølge Tesla selv, så er virksomhedens udvalgte autolak-firmaer klar til med det udstyr, der kraves for at lakere den kommende Model 3. Samtidig melder Tesla også, at det bagvedliggende setup i forhold til karrosseri-arbejdet på bilen er klar. Dog melder historien ikke noget om netværket i Danmark eller Skandinavien.

Dog lovede Tesla i forlængelse af sit kvartalsregnskab tidligere på året, at etableringen af produktionsanlægget skrider fremad som planlagt. Det betyder, at omkring 10.000 biler skal lakeres hver uge "på et tidspunkt i løbet af 2018", som Tesla formulerer det.

Foruden autolakeringen har Tesla også haft fuld fart på, når det har handlet om at geare op på sin såkaldte Gigafactory 1 i produktion af batteripakker, moduler og undervogne. Dertil også at strømline processen med nogle af de underleverandører, firmaet har.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078