23948sdkhjf

Rattet rundt med motorsporten

Nyt fra ind- og udland i sportens verden - se også de selvstændige billedtekster.

DET LYKKEDES IKKE FOR Jan Magnussen at genvinde Classic Race Aarhus, men alligevel var der grund til smil: En anden- og en tredjeplads øgede nemlig føringen i DTC-mesterskabet, og en fantomtid i finalen udløste ny banerekord i tiden 1.10,787. Teamkammerat Michael Markussen sluttede firer og kørte sig godt frem i det tætte mesterskab. Næste opgave i DTC er 10.-11. juni på Ring Djursland. Inden da skal Magnussen på opgave for Corvette Racing i Frankrig, hvor den officielle Le Mans-test finder sted den 4. juli. 

TO TILSKUERE OG EN OFFICIAL kom lettere til skade under et uheld ved Classic Race Aarhus, hvor to biler ramte hinanden på langsiden og derefter betonvæggen og hegnet ud mod tilskuerne. Direktør for løbet, Mike Legarth beklager hændelsen men glæder sig over, at indhegningen fungerede.

DASU HAR INDGÅET AFTALE med Tryg forsikring fra 1. januar 2017 om at tilbyde medlemmerne gode tilbud på alle private forsikringer samt specielle motorsportsrelaterede forsikringer såsom eksempelvis stilstandsforsikring for racerbiler.

Godkendelsen af burbyggere til racerbiler er revideret og får en løbetid på fem år, melder DASUs teknik- og sikkerhedsudvalg. Firmaet VHA-Trim ved Peter Rasmussen, der hidtil har været eneste godkendte burbygger i DASU-regi, er pt. ikke certificeret, men alle hidtidige bure herfra er lovlige at bruge.

 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141