23948sdkhjf

Bilbranchen skifter formand

Peter Kjærsgaard er valgt som afløser for Hans Vestergaard som formand for brancheforeningen.

NYVALG I forlængelse af årets ordinære generalforsamling i Bilbranchen torsdag den 18. maj 2017 har bestyrelsen konstitueret sig med adm. direktør Peter Kjærsgaard som ny formand. Han afløser adm. direktør Hans Vestergaard, Autohuset Vestergaard A/S, som efter eget ønske er udtrådt af Bilbranchens bestyrelse efter ni år som formand. Peter Kjærsgaard er også indtrådt i DI’s hovedbestyrelse.

Peter Kjærsgaard, 54 år, er administrerende direktør for Kjærsgaard Auto A/S, Aalborg og Auto-Centralen Aalborg, som tilsammen sælger bilmærkerne Citroën, Nissan og Honda. Peter Kjærsgaard har været medlem af Bilbranchens bestyrelse siden 2010.

Herudover har Peter Kjærsgaard i vidt omfang bestyrelsesposter i foreninger med tilknytning til bilbranchen: Bestyrelsesmedlem i Citroën-forhandlerforeningen og Den europæiske Citroën-forhandlerforening i perioden 1985-2004, formand for Techno Danmark siden 2002, bestyrelsesmedlem i DAF 1996-2004, bestyrelsesmedlem i Autohuset Vestergaard A/S 2008-2016, bestyrelsesmedlem i Tecar International GmbH siden 2003 samt medlem af repræsentantskabet for Nordjyske Bank siden 2004.

Bilbranchen herhjemme står midt i en turbulent tid med store forandringer. Det skyldes ikke mindst ny teknologi, nye måder at købe bil på og ikke mindst nye måder at eje en bil på. Det er disse arbejdsopgaver, som Peter Kjærsgaard skal stå i spidsen for at løse sammen med sin bestyrelse og medarbejderne i Bilbranchens sekretariat i DI. 

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.219