23948sdkhjf

HBC får ny distributør

Tegee-Dan skal stå for salg og distribution af HBC systems produkter i Danmark.

REPARATION To danske virksomheder med spidskompetencer indenfor hvert sit forretningsområde har indledt et tæt samarbejde omkring salg af reparationsløsninger til den danske automobilbranche.

Det er Tegee-Dan i østjyske Løsning og HBC system i nordjyske Støvring, der har aftalt rammerne for et samarbejde, hvor Tegee-Dan skal stå for salg og distribution af HBC systems produkter i Danmark.

- HBC system har gennem årene udviklet en række patenterede løsninger, der ruster autoværkstederne til at hjælpe de kunder, der kommer ind med småskader på bilen. Det kan f.eks. være en lille bule i en forskærm. Her har HBC system nogle metoder og værktøjer, så det ikke er nødvendigt at montere en ny skærm og foretage en omlakering. Bulen kan blive rettet ud på stedet, fortæller Kim Holmgaard, der er salgschef for Tegee-Dan og fortsætter:

- Det er ikke kun karrosseriskader, der kan løses. Bilens interiør kan HBC systems produkter også hjælpe på, så det bliver nemmere at reparere sæderne, hvis der er sket en skade.

Sælger i flere end 80 lande
Nordjyske HBC system har den tekniske ekspertise i udvikling og produktion af deres unikke værkstedsløsninger, der går under navnet Smart Repair. De sælger deres løsninger til mere end 80 lande og har derfor stor fokus på eksportmarkedet. Der er også et stort potentiale for Smart Repair i Danmark, og samarbejdet med Tegee-Dan skal nu sikre, at de danske autoværksteder bliver besøgt af en salgsstyrke, der har stor erfaring fra det danske marked.

Salgschef Kim Holmgaard og hele Tegee-Dan-teamet glæder sig til samarbejdet:

- Vi har en landsdækkende salgsorganisation, hvor ni kørende sælgere kommer ud til alle landets autoværksteder, og her vil HBC systems Smart Repair-produkter være med i det sortiment, vi vil præsentere for værkstederne. Samtidig vil vi også tilbyde værkstederne at deltage i introduktionskurser, som afvikles løbende hen over året, så nye forhandlere kan trænes i produkterne løbende, siger han.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156