23948sdkhjf

Flere AMU-kurser til mekanikere

Fire nye kurser i assistentsystemer og motorstyring er på vej.

UDDANNELSE Hvis man som mekaniker går og overvejer, om man bør opdateres på emner som diagnosticering, motorstyring og assistentsystemer, så er Industriens Uddannelser og en række AMU-godkendte skoler klar med fire nye kurser.

Det ene kursus handler om diagnosticering af både personbiler og lastbiler. Baggrunden er, at biler udstyres med stadig mere avancerede og komplekse motorstyrings-, komfort- og sikkerhedssystemer i biler, og derfor er det blevet sværere at stille korrekte diagnoser.

Kurset her strækker sig over tre dage og skal forsøge at klæde mekanikere bedre på i forhold til at stille korrekte diagnoser ved at diagnosticere på tværs af systemerne.

Motorstyring
Commonrail-dieselmotorer er udbredte blandt en lang række bilproducenterne, og mekanikere kan i AMU-regi opdateres inden for motorstyring hertil på to felter. Det ene kursus sætter fokus på biler med moderne commonrail-systemer med højere indsprøjtningstryk og nye højtrykspumpesystemer. Det varer tre dage.

Også emissioner og skærpede regler til netop udledning bliver behandlet på et andet kursus. Det kursus varer ligeledes tre dage, hvor man går tæt på Euro 6-normen.

Nødbremse på skemaet
Siden 1. november 2015 har det været lovpligtigt med nødbremser i nye biler, der skal forsøge at forhindre ulykker i især byer med tæt trafik og meget stop-and-go. Industriens Uddannelser mener i forlængelse heraf, at der er behov for efteruddannelse. Det kan man få i løbet af to dage.

Alle fire AMU-kurser kan tilgås via Industriens Uddannelser, hvor man også man finde frem til, hvilke skoler i nærheden, da er blevet godkendt til at udbyde efteruddannelsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094