23948sdkhjf

Stort bilhus øger overskuddet

En af landets største bilhuse kan glæde sig over et godt 2016.

REGNSKAB 2016 blev på flere måder et godt år for en af Danmarks største bilhuse, Autohuset Vestergaard. Koncernen har netop fremlagt regnskab, og det viser, at overskuddet steg til 102,6 millioner kroner før skat - mod 90,1 millioner kroner i 2015.

Den samlede omsætning endte for den nye periode på 3,179 milliarder kroner, og her kan ledelsen og de øvrige ansatte i forretningen notere sig en fremgang på 27 procent kontra året før.

Kigger man nærmere på Autohuset Vestergaard Personvogne Holding A/S, der sælger og servicerer person- og varebiler, opbygger varevogne, busser og handicapbiler, endte overskuddet her på 48,6 millioner kroner. Det er 6,8 millioner kroner bedre end 2015.

- I 2016 har vi også set den fulde effekt af vores opkøb medio 2015 af Bilias forretning i Nærum. Det har sammen med opstart af salg og service af Nissan person- og varevogne øget omsætningen og bundlinjen yderligere, udtaler direktør Ryan Rahbæk.

Ikke overraskende beskriver firmaet selv den fremgang, der har været de senere år for nybilsalget, som en af de mere væsentlige faktorer - foruden det føromtalte opkøb.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094