23948sdkhjf

Fejl kan undgås ved fiks af elsæt på værkstedet

Tre simple retningslinjer på værkstedet kan forhindre syv ud af ti fejl på elsæt.

KODER Kodning af elsæt kan måske være lidt af en nød at knække, og i nogle tilfælde resulterer forsøg på kodning desværre i fejl. Men skal man tro Westfalia, der producerer vognspecifikke elsæt, kan syv ud af ti fejl udgås ved at følge tre simple retningslinjer.

- Vi vil gerne afmystificere kodningsdelen, da vi mener, problemer nemt kan undgås, hvis man rundt på værkstederne bare tager højde for følgende: Altid monter et 13-polet elsæt, altid monter et vognspecifikt elsæt og altid sørg for at kode bilen, så alle sikkerheds- & komfortsystemer er aktiveret, siger Tom Rasmussen, teknisk ansvarlig hos Westfalia-Automotive Denmark.

Ved at følge disse tre råd, så kan mekanikerne undgå fejl. Og da problemsøgning både er tidskrævende og dyrt, er Wesfalias anbefaling at sørge for at vælge de rigtige løsninger fra starten.

Kode i ministørrelse
"Hvorfor kan jeg ikke få baksensoren til at virke på min kundes bil?" Det spørgsmål får Westfalia-Automotives tekniske afdeling ofte fra værksteder i hele landet.

- Vi oplever desværre tit, at kodningen enten er glemt eller er mangelfuld. Mekanikere ringer ofte til os med undren over, hvorfor diverse sikkerhedsfeatures, som for eksempel baksensor, ikke virker i deres kundes bil, fortæller Tom Rasmussen.

Hos Westfalia leverer man to typer værktøj til at kode, nemlig produkterne Autocode og Autocode-Mini.

- Vi har fået mange forespørgsler fra mindre værksteder, som gerne vil have Autocode værktøjet, men ikke monterer nok anhængertræk i måneden til at investeringen har kunnet betale sig. De kunder har vi nu lyttet til, og kan nu tilbyde Autocode-Mini værktøjet til dem, siger Tom Rasmussen og tilføjer:

- Vi plejer at sige, at monterer man flere end 40 anhængertræk i måneden, så er Autocode det rigtige at vælge. Men monterer man få anhængertræk pr. måned, ja så er Autocode-Mini-værktøjet en bedre løsning.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094