23948sdkhjf

Skal fyldestationen dufte af Lamborghini?

Dometic Denmark udstyrer købere af fyldestationer med en billet, der giver adgang til en af de mest imponerende bilsamlinger i Danmark.

AIRCON Er man blot den mindste smule interesseret i sjældne og ekstravagante biler, er det svært at modstå fristelsen, hvis man pludselig kan få lov til at komme helt tæt på alt lige fra kongelige biler til gamle racerbiler fra Le Mans, en Aston Martin fra en af James Bond-filmene, flere forskellige Ferrari modeller og nu også en funklende ny Lamborghini Aventador.

Det ved man alt om hos Dometic Denmark, der forhandler udstyr til klimaværkstederne. Her har man valgt at give alle dem, som i løbet af maj og juni investerer i en ny fuldautomatisk fyldestation, fire fribilletter til Strøjer Samlingen i Vedstaarup på Vestfyn.

- Vi ved, at mange af de folk, som vi samarbejder med, har en stor interesse for biler, som rækker langt ud over det rent faglige. Derfor syntes vi, det er sjovt at kunne give en oplevelse, der handler om netop biler, og som samtidig gør købet af fyldestationen til en minderig oplevelse, siger Martin Lykkegaard Tolstrup, key account manager hos Dometic Denmark.

Gentager succes

Det er langtfra første gang, at Dometic-folkene i Fredericia retter blikket mod den nærliggende Strøjer-samling, der blev grundlagt for mere end 40 år siden af teglværksentreprenørerne Jørgen Strøjer Hansen og hans far.

For et par år siden lavede Dometic aircon-service på nogle af de sjældne biler, hvilket vakte en del opmærksomhed. Efterfølgende stillede Dometic 200 gratis billetter til Strøjer Samlingen på højkant til dem, som købte en ny fyldestation. Den lille gimmick, som kørte henover sommeren, blev særdeles populær, og derfor gentager Dometic nu successen.

- En billet til Strøjer Samlingen er, synes vi, en mulighed for at lave kundepleje på en anderledes måde. Det handler ikke kun om at komme ud og se og høre om nogle særlige biler, men også om at få nogle hyggelige timer uden for de vante rammer, siger Martin Lykkegaard Tolstrup.

Med billetterne til Strøjer Samlingen følger også en øl, en pølse og en is. Kampagnen udløber ved udgangen af juni.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125