23948sdkhjf

Delebil tilbyder brugere månedsabonnement

Brugere af delebiler fra GreenMobility kan køre 45 timer for et fast månedligt beløb.

BILFLIX Det københavnske bybilfirma GreenMobility har 1. maj lanceret produktet Fri Bybil, som er en månedlig abonnementsordning, hvor man får kr. 1095 om måneden kan køre i 45 timer. Det svarer til en minutpris på 0,42 kr. og er nogenlunde samme pris som et seks zoners månedskort til offentlig transport i København. Der er tale om en introduktionspris, som efter 14. maj stiger til 1195 kroner. Efter de 45 timer er minutprisen den normale takst på kr. 3,50.

- Vi ved, at noget af det, der er svært at opgive ved privatbilen, er friheden og fleksibiliteten. Samtidig ved vi at op i mod 25 procent af privatejede biler i København ikke bruges mandag til fredag, hvilket tyder på at man med fordel kunne få opfyldt sit bilbehov ved by- og delebiler, siger Torben Andersen, CEO hos GreenMobility A/S og fortsætter:

- Vi tror på, at med dele-bybiler som supplement til det offentlige og til cyklen, vil rigtig mange byboere faktisk kunne undvære deres privatbil. Og hvis flere deles om bybilerne frem for selv at eje, så får vi færre biler i byen.

Konkurrent har også en pakke

GreenMobility er en danskejet udbyder af elektriske dele-bybiler i Københavnsområdet. Selskabet tilbyder en bilflåde bestående af over 400 elektriske bybiler af mærket Renault ZOE. Brugerne får adgang til bilerne vi en app, der fungerer som nøgle til alle bilerne og som kan oplyse, hvor den nærmeste Bybil.

Konkurrenten DriveNow, der tilbyder eldrevne BMW i3-bybiler, har tidligere lancerer en pakke, hvor man kan købe fem timers kørsel for 749 kroner. bauer

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.156