23948sdkhjf

Auto-G ser ind i fremtiden

Grossist på rundtur. Samler mekanikere i Kolding, Roskilde og Viborg. I morgen tirsdag og onsdag gælder det Roskilde.

BRANCHETRÆF Auto-G inviterer til en spændende aften med fællesspisning og fire timers intensiv undervisning og workshop. Det foregår fem aftener rundt om i landet.

Auto-G lagde ud i den 25. og 26. april i sidste uge på Hansenberg i Kolding, og i denne uge foregår det den 2. og 3. maj på Roskilde Tekniske Skole. Der sluttes af den 9. maj på Mercantec i Viborg.

- Vi tager mekanikerne med på en rundtur på fire stationer med
hovedtemaerne diagnose, køling, olie og klima. De får inspiration til, hvordan den nye
teknologi giver muligheder for at udvikle forretningen og skabe merværdi på både den korte og den lange bane, forklarer Marian S. Larsen, kædechef for Autoplus.

- Vi afholdt seks Auto-G event i 2016 med følelsen af, at vi havde fat i det rigtige koncept. Derfor var vi ikke i tvivl om, at vi ville gentage det i år, blot i en udvidet udgave. Vi sætter i år fokus på de udfordringer og muligheder, som rammer værkstederne på kort og lang sigt. Vi tager den hele store tur i helikopter perspektiv og lander igen, hvor vi kan forholde os til dagligdagen og giver mekanikerne noget håndgribeligt med hjem. Vores målsætning er, at skabe værdi for værkstederne, forklarer hun.

142 mekanikere i Kolding

 - I rigtigt gode rammer på Hansenberg i Kolding havde vi i sidste uge 142 mekanikere tirsdag og onsdag. Opdelt i fire grupper og et interessant program blev de i samarbejde Bosch, Triscan, Liqui Moly og Nissens blandt andet guidet igennem: Connected repair, PassThrue, diagnose, radar og kamera kalibrering, fortæller Marian S. Larsen.

Der gives indsigt i, hvad udviklingen i motorstørrelser betyder i forbindelse med service og vedligeholdelse af kølesystemet. At fylde olie på en bil kræver omhu. Der skal tages højde for motorvolumen og serviceintervaller med mere. Det kræver omhu og viden. De typiske fejl på AC kompressorer og kondensorer samt den grundlæggende viden omkring disse komponenter og deres rolle i systemet, oplister hun.

Flotte tilbagemeldinger

- Ingen alvor uden også hygge og sjov. Der er selvfølgelig fællesspisning, snak og konkurrence. Vi har fået flotte evalueringer og tilbagemeldinger fra vore værksteder. Det er vi rigtig stolte af og det er det, som betyder noget for os, udtaler Marian S. Larsen.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095