23948sdkhjf

Metal Rally giver gas på erhvervsskolerne igen

De unge elever rundt om i landet kan atter prøve kræfter med en klubrally-bil under sikre forhold.
MOTORSPORT Mere end 4000 elever og lærere på tekniske skoler landet over har siden 2010 deltaget i Metal Rally, der kort fortalt er et motorløb afviklet på skolens parkeringsplads eller lignende under trygge forhold. Nu starter Dansk Automobil Sports Union (DASU) og Dansk Metal en ny sæson, hvor også en række branche-leverandører bakker op som sponsorer og samarbejdspartnere: Yokohama, Au2Parts, KS Tools, Motor-magasinet, Arbejdernes Landsbank og Alka.

Onsdag den 19. april blev årets første skolearrangement afviklet på Campus Bornholm i Rønne. De øvrige af forårets arrangementer inden sommerferien bliver afviklet på:

•Erhvervsskolen Nordsjælland, Hillerød, 16. maj

•Auto College, Nørresundby, 30. maj

•Tradium, Randers, 31. maj

•UC Holstebro, Holstebro, 1.juni

Desuden planlægges event på CELF i Nykøbing Falster

Arrangementer resten af året efter sommerferien er under udarbejdelse og vil også indeholde seks events, herunder DM i Metal Rally, der vil være åbent for vinderne af events kørt sidste sæson.

Kendt team står bag igen

Teamet bag Metal Rally er klar med de to Ford Fiesta ST 150, der inden sæsonstart er serviceret, malet og gjort klar til en ny sæson. Folkene er igen de erfarne rallyinstruktører og mekanikere Henriette Juel Bruhn, Kenneth Lanzky og Kenneth Bebe, der bærer profiltøj under events med sponsorlogoer. De tre "tyvstartede" sæsonen med deltagelse i Motorshow 2017 i Herning 3.-5. februar, hvor bilerne var udstillet på Dansk Metals stand og desuden tog en svingom på publikumsture.

Selve den sportslige afvikling sker i samarbejde med lokale motorklubber. Sponsorer og samarbejdspartnere kan anvende de enkelte events til udstilling og dialog med de unge erhvervsskole-elever.

Man kan følge serien af arrangementer på Metal Rallys Facebook-side.

Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188