23948sdkhjf

Nøglen blev væk: Bil urørt siden 1996

Siden 1996 har en Mercedes-Benz SL holdt parkeret i en garage i London, fordi nøglerne var blevet væk. Nu er den solgt.
FUND Egentlig var bilen tiltænkt som en gave, men efter blot lidt over 100 kilometer blev nøglerne til den væk. Det er den korte historie bag en lidt speciel Mercedes-Benz SL500, der for nyligt er dukket frem på en auktion. Bilen blev købt i 1996 af en britisk kvinde i London, men efter kun en kort periode mistede hun altså nøglerne til den eksklusive bil væk.

Men i stedet for at gå i panik eller ringe til sin lokale bilforhandler eller venner besluttede hun sig for at parkere bilen og så ellers lade den stå. Her har den nu stået i hele 21 år, indtil den i sidste uge kom under hammeren med en samlet kilometerstand på 129 kilometer. Det ses samtidig tydeligt på samtlige komponenter på bilen, at den stort set ikke har kørt på vejene, siden den blev kørt hjem fra den britiske forhandler. Især undervognen fremstår som ny, og det samme gør kabinen på den røde SL500 cabriolet.

Kæmpe auktion
Som det er med de fleste bilfund, hvor kilometerstanden er lav og vedligeholdelsen stor, så ryger priserne i vejret. Den røde SL500 indbragte da også ejeren svimlende 713.883 kroner ved den såkaldte Coys auction i London.

Sammen med bilen får køberen også et brev fra den snart tidligere ejer, hvor hele historien om den forsvundne nøgle er beskrevet.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11