23948sdkhjf

Anlæg til pleje klarer 72 biler i timen

Jobo Bilcenter i Helsingør satser rigtig stort, når det kommer til anlæg, der kan vaske og pleje biler i lyntempo.
VASK Hvis biler skal klargøres, eller kunderne skal undgå at sidde i den rigtig kedelige kø til vaskeanlægget, så skal der skrues op for drive-in-konceptet. Det er i hvert fald holdningen hos Jobo Bilcenter i Helsingør. Her har man investeret i et nyt 30 meter langt vaskeanlæg, skriver virksomheden selv på sin hjemmeside.

Meningen er, at man ved hjælp af børster hele vejen rundt, tekstilklude til tørring og hurtigere vaske skal kunne klare helt op til 72 biler i timen. Idéen har ejer Jesper Olsen fået på ture til især Holland, hvor drive-in-bilvaske og anlæg til klargøring og bilpleje har været udbredt i flere år.

Jobo Bilcenter havde i forvejen et anlæg, men det var ved at være pensionsmodent:

- Da det gamle drive-in vaskeanlæg var ved at være slidt ned, valgte vi at gå all in og satse stort på et af mest avancerede vaskeanlæg i Europa. Nu får vi til gengæld et fremtidssikret anlæg, der vasker væsentligt hurtigere og grundigere end traditionelle anlæg, fortæller Jesper Olsen til Frederiksborg Amts Avis.

Det store anlæg havde premiere for godt 14 dage siden og regnes for Danmarks pt. største vaskeanlæg. Sammen med det store vaskeanlæg driver Jobo Bilcenter i den nordsjællandske by også et mekanisk værksted, tilbyder klargøring og bilpleje, salg af brugte biler og drift et antirust-center med udgangspunkt i Dinitrol.

Hjælpere på i starten
Ifølge Jobo Bilcenter selv har der i den store vaskehal stået hjælpere i starten til at guide kunderne igennem processen. Grundlæggende set kan man dog som bruger sidde i sin bil under hele forløbet. Samtidigt garanterer Jobo Bilcenter, at hvis man kommer til anlægget og ender som nummer fem i køen, så vil man inden for omkring 10 minutter være i gang med sin egen bilvask. henmo
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094