23948sdkhjf

En festdag hos CAC

Den officielle åbning af nyt domicil i Aarhus blev fejret.
RECEPTION Der var festtaler, jazzmusik, buffet og drikke samt masser af rundvisninger på det enorme lager, da Aktieselskabet Carl Christensen (CAC) fredag den 7. april officielt indviede selskabets nye domicil på Sintrupvej i Brabrand ved Aarhus for leverandører og samarbejdspartnere.

Adm. direktør Thomas Jensen bød velkommen og gav ordet videre til byens borgmester, Jacob Bundsgaard, som hæftede sig ved den store aktivitet i landets næststørste by. For tiden er der byggeprojekter i gang i Aarhus for 50 milliarder kroner, og sidste år voksede byen med 5000 nye indbyggere.

- CAC er en stor arbejdsplads med over 600 medarbejdere, ligesom fonden deler ud til blandt andet det lokale kulturliv. Desuden er I meget engageret i eksempelvis Classic Race. I er med til at skabe rammevilkårene i byen i en tid, hvor de fleste århusianere er mest optaget af byens kulturliv. Samtidig er I med til at løfte byen internationalt - det er der brug for, sagde Jacob Bundsgaard blandt andet.

Bestyrelsesformand Claus Søgaard hæftede sig ved åbningen af det nye domicil som en festdag for både fonden, aktieselskabet og søstrene, industri og marine, som også har fået lokale i huset. Det samme gælder i øvrigt au2parts og Eurodeal.

- Vi har fået de rette rammer. Heldigvis fandt vi denne gamle kasse, som vi har fået noget godt ud af, sagde han.

For trangt i Tilst

Lige før årsskiftet flyttede CAC fra det hidtidige domicil i Tilst og ind i de nye, flotte og ikke mindst større lokaler på Sintrupvej i Brabrand. De eksisterende lokaler var for længst blevet for trange, så behovet for flere kvadratmeter var stort.

Siden indflytningen i december er der brugt tid på at finpudse indretningen, så det nye hovedkvarter i dag fremstår flot.

Rundt i gule veste

Ved rundvisningerne for gæsterne iklædt gule veste på det enorme lager og imponerende domicil blev det blandt andet oplyst, at CAC omsætter for 1,1 milliarder kroner og har 660 ansatte, heraf de 200 på Sintrupvej.

Det gamle domicil på Agerøvej i Tilst, som i øvrigt blev solgt til Mercedes-forhandleren Ejner Hessel A/S, var på 6500 kvadratmeter. Nu har man fået tre gange så meget plads i domicilet på Sintrupvej, som tidligere husede legetøjsleverandøren K.E. Mathiasen.

Det nye lager tæller 14 haller og samlet 19.000 kvadratmeter, hvoraf CAC indtil videre bruger de 14.000, mens resten pt lejes ud og fungerer som buffer.

Lageret rummer 72.000 varenumre og betjenes af 96 medarbejdere (80 omregnet til fuldtid). Lageret fyldes op fra 600 leverandører.

Det er i øvrigt i år 90 år siden fabrikant Carl Christensen grundlagde sin virksomhed - det skete den 1. august 1927.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094