23948sdkhjf

Rekordregnskab hos Pierre

Tyskejet autolak-koncern laver sit bedste resultat nogensinde.
AUTOLAKERING Pierre.dk Autolakering A/S har landet sit bedste resultat nogensinde.

Seneste regnskab dækker 16 måneder, så regnskabet fremover følger kalenderåret ligesom hos de tyske ejere.

Overskuddet lander på 19,7 millioner kroner før skat for hele perioden og 15,9 millioner kroner, hvis det bliver "oversat" til 12 måneder, hvilket også er det bedste i virksomhedens historie, skriver Jydske Vestkysten.

Virksomheden vokser i Danmark blandt andet via opkøb, men det er i Sverige og Tyskland, virksomheden for alvor kan skrue op for tempoet. Udfordringen i Tyskland er, at kundegruppen er mere varieret end i Danmark, hvor de store kunder er bilforhandlere.

Pierre er tilfreds

- Det er meget tilfredsstillende, at tingene fungerer, selv om jeg har forladt maskinrummet, siger Pierre Legarth, stifter af pierre.dk Autolakering, der solgte livsværket i foråret 2016. Sammen med kapitalfonden Maj Invest Equity solgte han til tyske Intelligent Repair Solutions Group, der ejer skadecentre i Tyskland. Nu er han bestyrelsesformand i det tyskejede selskab.

- Maskinen kører, og vi holder budgetterne, så direktionen leverer. Der er grund til at være tilfreds, og det er også meldingen fra tyskerne. De er glade, og for mig er det meget tilfredsstillende at konstatere, at tingene fungerer, selv om jeg har forladt maskinrummet, siger Pierre Legarth.

Virksomheden blev stiftet i 1985 og beskæftiger i dag mere end 500 medarbejdere, der årligt udfører over 150.000 skadeslakeringer.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112