23948sdkhjf

Senior medlemskab til tidligere dækfolk

Dækbranchen opretter en seniorsektion.
SENIORER - Fra tid til anden får vi henvendelser fra tidligere dækfolk, som ønsker at følge med i, hvad der rører sig i deres gamle branche. Ofte resulterer det i, at Dæk-Magasinet fremsendes til den interesserede, men vi har sammen med vores foreningers bestyrelser tænkt over, om der ikke kunne gøres mere for de tidligere aktører, siger Volker Nitz fra Dækbranchen Danmark, der samler dækbranchens foreninger.

Dækbranchen Danmark har derfor på vegne af foreningerne besluttet at oprette en seniorsektion, der vil være åben alle, som tidligere har været virksomhedsejer eller ansat med tilknytning til en af de tre foreninger, Dæk Specialisternes Landsforening, Dækimportørforeningen eller Fabrikantforeningen for Regummierede Dæk i Danmark.

Tanken er, at man som seniormedlem modtager et årsabonnement på Dæk-Magasinet og mulighed for at deltage på den årlige tema-dag på Teknologisk Institut. Endvidere påtænkes et årligt sommerarrangement, hvor alle kan mødes til en hyggelig snak blandt tidligere kolleger fra de tre foreningsgrene.

- Kender du en pensioneret dæk-mand, som kunne tænkes at have interesse i at blive medlem, så giv gerne tippet videre til vedkommende, opfordrer Volker Nitz.

Interesserede seniorer kan henvende sig til Dækbranchens sekretariat på mail dbdk@dbdk.dk
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.197