23948sdkhjf

Premiere for auto-netværk

Bilbranchen lægger hus til første møde mellem iværksættere og autofolk.
IDÉER Initiativrige folk uden for autobranchen kan lære meget af de etablerede fagfolk. Og omvendt. Det er afsættet for et nyt idéforum i Bilbranchen DI. Forslaget til sådan et auto-netværk blev oprindelig fremsat af branchemanden Michael Adam Czartoryski, som er adm. direktør hos EAC Danmark.

Det oplæg greb man hurtigt hos Bilbranchen DI, og derfor planlægger man det første møde i juni 2017. Det præcise indhold af det møde vil følge senere, lover Bilbranchen.

Netværk tæller
I det nye forum kan Bilbranchens medlemmer lade sig inspirere af nye idéer, finde nye sambejdspartnere og udvide netværk. Nye iværksættere får tilsvarende et kompetent og professionelt forum at teste initiativer af i. Michael Adam Czartoryski har tidligere sagt til Motor-magasinet:

- Jeg har tit tænkt, at det egentlig er både dumt og måske på sigt farligt, hvis lidt for mange branchefolk sidder med gode idéer på et "koldt loftskammer" uden at få vendt dem med andre branchefolk. Især når det måske handler om konkrete forslag til, hvordan den danske autobranche udvikler bedre it og digitale løsninger.

Tilsvarende sagde Thomas Møller Sørensen:

- Som etableret bilforhandler har man typisk en meget skarp idé om, hvad der er brug for af eksempelvis apps, it eller mere fysisk produkter. Men man har måske ikke helt de samme tekniske forudsætninger for at skabe det. Her kan folk uden for branchen måske hjælpe.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141