23948sdkhjf

Leder: Gylden erfaring og ungt vovemod

Den ugentlige leder i Motor-magasinet.
DER VAR HÆDER OG ROS i absolut gylden karat, da Motor-magasinet tirsdag eftermiddag deltog i fejringen af en unik automekaniker i et bilhus i Ballerup. 54 års tro, fagligt kompetent og menneskelig indsats blev hædret med Dronningens Fortjenstmedalje, hæftet på brystet af den 70-årige mekaniker Anders Nygaard. Et stort tillykke skal også lyde fra autobranchens fagblad for en så vedholdende, loyal og dygtig tjeneste fra en af landets mange kompetente mekanikere, der alle er med til at højne branchens omdømme. Motor-magasinet rummer gerne og ofte denne slags tilbageskuende hyldest til branchens helte, men ligeså gerne fortæller vi om dem uden erfaring, men med masser af vovemod, som forsøger at drive branchen fremad.

FOR EKSEMPEL OM EN UNG iværksætter, der har startet et rullende værksted, som mobilt reparerer nedslidte bremser, skifter olie og servicerer klimaanlæg. Konceptet er simpelt: Man tager en ladbil, monterer en autolift, bygger et lille værksted i enden og så afsted. Ud til kunderne, der så kan få repareret deres biler på arbejdet, hjemme på privatadressen eller hvor som helst ellers. Også held og lykke til denne iværksætter, der har udvidet ideen med at rykke ud til bilejerne.

UNGDOMMEN DOMINEREDE OGSÅ, da Motor-magasinet tirsdag besøgte Teknisk Skole Silkeborg, hvor verdens autolak-elite dystede som optakt til VM. 14 af verdens dygtigste unge i autolakerer-faget konkurrerede således mod hinanden op til WorldSkills i oktober. Det er internationalt vovemod frem mod kulminationen, WorldSkills 2017, der finder sted til oktober i Abu Dhabi i de Forenede Arabiske Emirate - naturligvis også med dansk deltagelse. Den danske deltager skal bestemt have held og lykke, mens vi vil nøjes med et stort tillykke til Danmarks største bilkoncern, som i denne weekend kan markere sit 100 års jubilæum. Semler fejrer således den runde milepæl den 24.-26. marts med både kunder, ansatte og samarbejdspartnere i autobranchen.

Læs herom - og meget andet - i denne 44 siders udgave af Motor-magasinet, indeholdende hele 19 siders temasider om autolakering. God weekend - og tillykke med foråret, nu begynder sommertiden ...
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.266