23948sdkhjf

Ingen opbremsning for kaliper-chef

Budweg-direktør Thomas E. Larsen fylder 50 år på tirsdag.
PORTRÆT - Ingen ved, hvad morgendagen bringer, men jeg ser da ikke lige porten lukke sig for os den nærmeste fremtid. Og man skulle da være et skarn, hvis man ikke kan glæde sig over resultaterne hos Budweg de seneste år - det har været en ren fornøjelse, konstaterer Thomas Egon Larsen, adm. direktør for Budweg Caliper A/S i Odense, der har produceret renoverede bremsekalipre siden 1978.

På tirsdag den 28. marts fylder han 50 år.

- Min tid hos Budweg har været en god rejse igennem både kedelige udfordringer og spændende, mere lykkelige begivenheder. Fra den ene yderlighed til den anden. Det har været sjovt at have med driften at gøre, og selv om jeg ikke er praktiker, så kan jeg løse andre opgaver, ligesom vi har mange dygtige folk ansat, siger Thomas Larsen, som blev uddannet i Provinsbanken i 1989 samt fastansat i familiefirmaet i 1995 i økonomiafdelingen. Desuden tog han en HD i regnskab i årene 1994-98.

I 1999 døde hans far, Henning Larsen, og i 2003 blev Thomas Larsen adm. direktør.

Thomas Larsen har sammen med sin bror, Jan Uwe Larsen, stor andel i den positive udvikling, Budweg Caliper har taget i de sidste år og den særlige "Budweg ånd", der er i firmaet - og han lægger stor vægt på, at alle medarbejdere trives.

Bygger ud igen

Budweg flyttede fra havnen i Odense til en ny fabrik på Industrivej i 2012, men måtte allerede i 2014 udbygge. Nu er Budweg atter i gang med en udbygning efter markant vækst i 2016 med masser af overarbejde og mange nye ansatte. Målet er at blive dobbelt så stor: I dag råder Budweg over 10.000 kvadratmeter under tag - den nye udvidelse vil øge pladsen med cirka 3600 kvadratmeter.

Thomas Larsen har siddet med i brancheforeningen AUTIG’s bestyrelse siden 2008, ligesom han sidder med i et par bestyrelser for lokale selskaber i Odense.

Gammel håndbold-målmand

Desuden er han stærkt engageret i håndbolden. Som aktiv spillede han i TPI (Tarup Paarup) som målmand og nåede kampe i 1. division. Han stoppede sin aktive karriere i 2007. I dag er Thomas Larsen formand for herrerne i HC Odense.

Thomas Larsen, som har to voksne børn, har hele sit liv boet i Odense, men flyttede sidste år i et hus ved Svanninge Bakker uden for Faaborg, hvor han kan udleve sin store natur-interesse - gå ture med hunden, fiske eller fotografere i naturen.

Thomas Larsen markerer sin 50 års fødselsdag den 28. marts kl. 14 til 16.30 hos Budweg Caliper på Industrivej 10 i Odense.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11