23948sdkhjf

Semler fejrer 100 års jubilæum

Bilimportør fejrer milepælen den 24.-26. marts med kunder, ansatte og samarbejdspartnere.
BILIMPORT I weekenden den 24.-26. marts er der lykønskninger i luften, når Semler Gruppen runder en unik milepæl i dansk motorhistorie.

Med 100 års jubilæum er der sket meget siden stiftelsen i 1917, og denne udvikling har været vigtig for, at Semler nu kan fejre jubilæet med kunder, ansatte og samarbejdspartnere, siger Jens Bjerrisgaard, adm. direktør i Semler.

- Vi er utroligt bevidste om den arv, vi har med i Semler Gruppen. Den indeholder både historie, viden, samarbejdspartnere og ikke mindst medarbejdere, der har ydet en ekstraordinær indsats. Nøglen bag vores succes er, at der hver dag er mere end 2000 ansatte, som dedikeret repræsenterer vores mærker på flotteste vis, siger Jens Bjerrisgaard.

Fest og fejring

Den store fejring af 100 års fødselsdagen er henlagt til Bella Centeret, hvor der henover weekenden både vil være fest og fejring for medarbejdere, forhandlere og andre samarbejdspartnere.

- Det er vigtigt, vi markerer denne milepæl for Semler, for det er sjældent, at virksomheder i dag kan holde sig på toppen i så mange år. Men det samtidig startskuddet til en ny æra, for hos Semler har vi en stærk plan for fremtiden, så vi holder os i førerpositionen fremover. Og her har både vores medarbejdere og samarbejdspartnere en vigtig rolle for at nå målet, forklarer Jens Bjerrisgaard.

Otte bilmærker

Semler Gruppen er ejet af familierne Christiansen, Mourier og Nielsen. De er alle efterkommere af brødrene Axel og Johannes Semler, der i 1917 stiftede Skandinavisk Motor Co. A/S med deres far Eiler Semler.

Semler Gruppen er i dag importør af Volkswagens brands herunder Volkswagen, Audi, Seat, Skoda, Porsche, Bentley, Lotus og Lamborghini samt motorcykelmærket Ducati og John Deere, som henvender sig til landbrugssektoren. Ligeledes driver de 18 detailforretninger, som sælger Semler Gruppens bilmærker.
Kommenter artiklen
Job i fokus
Gå til joboversigten
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.188